Tražite najpovoljnije avio karte na liniji Solun Kraljevo? Na našem sajtu za samo par minuta možete online rezervisati i obezbediti sebi mesto za direktan let avio kompanijom Air Serbia.

pronadji-let-cta-dugme

Direktni letovi se uvode od 31. marta 2020. godine!

DIrektni letovi Solun Kraljevo – cena

Avio karte u oba smera mogu biti vaše već po ceni od 94 €. Podsećamo da ovaj iznos nije konačan i da varira u zavisnosti od broja slobodnih mesta u avionu i trenutka kupovine.

Air Serbia tokom letnje sezone (od 31. marta do 22. oktobra) uvodi direktne letove na relaciji Solun Kraljevo.

Ukoliko polećete iz Soluna za Beograd, celokupnu ponudu raspoloživih letova i cene pogledajte na ovom linku.

Kako lako i brzo rezervisati avio karte Solun Kraljevo?

ikonica-avio-karta-pasos

Primetićete dva polja na samom početku stranice za pretragu destinacija. Popunite ih imenima gradova ili troslovnim kodovima. Za Solun SKG, a za Kraljevo KVO.

Sledeći korak je određivanje datuma putovanja i broja putnika. Nakon toga kliknite na dugme za pronalazak letova i dobićete sortiranu listu svih raspoloživih polazaka.

Izaberite jedan let, odlučite se za način plaćanja, dopunite podatke o putnicima i vaša besplatna rezevacija je gotova.

Red letenja

Avio kompanija Air Serbia tokom letnje sezone uvodi sezonski let. Od 10. marta do 15. oktobra možete putovati tri puta nedeljno. Polasci sa aerodroma Makedonia Solun su utorkom i četvrtkom u 10:50h (dolazak u 11:15h), a subotom u 15:45h (dolazak u 16:10h). Sleće se na aerodrom Morava koji se nalazi na 15km od Kraljeva, 25km od Čačka i 40km od Kragujevca.

Napominjemo da su prikazana vremena lokalna.

ikonice-red-letenja-2

 

Dozvoljeni prtljag

Srpska nacionalna avio kompanija dozvoljava ručni prtljag veličine 40x20x55cm, težine do 8kg. Pored ručnog prtljaga možete uneti i jednu dodatnu torbu do 4kg.

Ako letite ekonomskom klasom vodite računa da težina vašeg kofera ne prekorači 23kg, a da zbirne dimenzije budu kraće od 158cm.

Smeštaj

Ukoliko vam je nakon pronalaska najjeftinijih avio karata potreban i smeštaj, ponudu hotela i apartmana po najpristupačnijim cenama pogledajte na ovom linku.

Direktni letovi iz Kraljeva

Ako hoćete da saznate sve detalje dolaznog leta dovoljno je da kliknete na stranicu avio karte iz Kraljeva za Solun i dobićete sve informacije.

bojan

Ilija Aćimović

Jedva čekam da krene ova linija. Baš se radujem letovima. Nadam se da će i cena za avio karte da bude još povoljnija.

4 godine ago

Review Avio karte Solun Kraljevo.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Prijava na newsletter za avionske karte

Obaveštenja, popusti i akcije

Želim prvi da saznam najjeftinije cene avio karata!

Treba vam pomoć?

Pomoć

Kontaktirajte nas ukoliko vam je potrebna pomoć oko rezervisanja avio karte ili neka dodatna informacija. Mi smo tu za vas.