Želite da posetite grčku metropolu na obali Egejskog mora i tražite najjeftinije direktne letove? Na našem sajtu u par koraka možete online rezervisati Air Serbia avio karte na relaciji Kraljevo Solun.

pronadji-let-cta-dugme

Direktni letovi iz Kraljeva za Solun dostupni su samo do kraja avgusta 2021. godine.

Direktan let Kraljevo Solun – cena

Povratne avio karte iz Kraljeva do Soluna možete kupiti po ceni već od 91€. Cena karte Kraljevo Solun avionom varira i zavisi od popunjenosti mesta i izbora klase, a dodatno se povećava kako se bliži dan putovanja.

Jeftini direktni letovi između Kraljeva i Soluna će se obavljati tokom letnje sezone, odnosno do kraja avgusta.

Ako putujete iz Beograda do Soluna, pronađite najbolje ponude na ovom linku. Sigurna i brza kupovina avio karata uz garanciju najbolje cene.

Rezervišite jeftine avio karte Kraljevo Solun!

Na samom početku stranice u dva polja za pretraživanje destinacija potrebno je uneti nazive gradova. Umesto imena možete upisati i troslovne kodove (KVO za Kraljevo i SKG za Solun).

ikonica-avio-karta-pasos

Kada odredite broj putnika, odlučite se za datume putovanja ili za vremenski raspon i kliknite na Pronađi let.

Pojaviće se lista koja je sortirana po vremenu trajanja putovanja i ceni, a vi izaberite kombinaciju koja vama najviše odgovara. Nakon što dopunite podatke o putnicima i odaberete način plaćanja, završite rezervaciju za direktan let do Soluna.

Pogledajte red letenja

Air Serbia između Kraljeva i Soluna direktno leti svakog utorka. Polasci su sa aerodroma Morava, a putnici sleću na aerodrom Makedonia Solun koji se nalazi na 13km od centra drugog po veličini grčkog grada.

ikonica-avion-planeta

Dozvoljeni prtljag za Kraljevo Solun let

Kada letite avio kompanijom Air Serbia, ručni prtljag koji možete poneti ograničen je veličinom 40x23x55cm i težinom do 8kg. U avion možete uneti i dodatnu torbu do 4kg.

Predati prtljag, kada putujete ekonomskom klasom, limitiran je na jednu torbu do 23kg, zbirnih dimenzija do 158cm. Imajte u vida da osnovna cena avionske karte Kraljevo Solun ne uključuje predatu torbu. Ona se posebno doplaćuje.

Smeštaj u Solunu

Ako ste pronašli i pritom rezervisali najjeftinije avio karte iz Kraljeva do grčke luke, veliku ponudu hotela i apartmana po povoljnim i pristupačnim cenama potražite na stranici smeštaj u Solunu.

bojan

Djordje

Iskreno, nisam mogao da verujem kada sam čuo da se uvode Air Serbia direktni letovi Kraljevo Solun. Jedva cekam da sednem u avion, ovo je sjajno. Sve pohvale.

5 godina ago

Staša Popović

Za svaku pohvalu set! Videla sam reklamu na Facebooku: Pronađite najjeftinije avio karte za let Kraljevo – Solun. Kliknula sam na link, pronašla let koji mi najviše odgovora i cena je zaista fenomenalna. Naravno rezervisala i platila Master karticom. Brzo mi je stigla elektronska avio karta Kraljevo Solun i spremna sam za svoj prvi let 🙂

4 godine ago

Marko Tomić

Sve je ovo super, ali mi se ne sviđa što avion Kraljevo Solun ne leti svakog dana. Ovako moram da tempiram dane i povećavam trošak smeštaja, a najradije je bi da idem na jedan dan.

4 godine ago

Bogdana Bojanić

Planiram let avionom Kraljevo Solun u julu mesecu. Ne vidim da li ima neka promocija pa vas molim da mi pošaljete obaveštenje na mail i ako je ikako moguće za aerodrom Morava red letenja.

4 godine ago

Sanja Kostić

Potrebna mi je Kraljevo Solun avio karta u jednom smeru za bilo koji utorak u junu mesecu. Ako možete molim vas pošaljite mi punudu sa uračunatim prtljagom

4 godine ago

Radomir Tanasijević

Odlično je što su pored Beča uvedeni i Kraljevo Solun letovi. Pa ne može brate samo ulaganje u beogradski i niški aerodrom. I mi ovde imamo dušu i treba da proputujemo svet! A vidim da i avionska karta nije skupa

4 godine ago
bojan

Ivana Peric

Volela bih da mogu da nadjem kompletan red letenja aerodrom morava i da li se planira uvodjenje nekih novih direktnih linija?

4 godine ago
bojan

Ksenija Fuštić Ružić

Videla sam da se uvode nove linije, pa me zanimaju svi Kraljevo aerodrom letovi.

4 godine ago
bojan

Miroljub

Za mene definitivno potez godine što su uvedeni aerodrom Kraljevo letovi.

4 godine ago
bojan

Zoki

Po kojoj najnižoj ceni mogu da se nađu avio Kraljevo Solun povratne karte za jun?

4 godine ago

Review Kraljevo Solun avio karte.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Prijava na newsletter za avionske karte

Obaveštenja, popusti i akcije

Želim prvi da saznam najjeftinije cene avio karata!

Treba vam pomoć?

Pomoć

Kontaktirajte nas ukoliko vam je potrebna pomoć oko rezervisanja avio karte ili neka dodatna informacija. Mi smo tu za vas.