Putujete na relaciji Beč Kraljevo i tražite najjeftinije avio karte? Na našem sajtu u samo par koraka možete online rezervisati mesto u avionu kompanije Air Serbia.

 

pronadji-let-cta-dugme

 

Direktan let Beč Kraljevo – Cena

Avio karte u oba smera mogu biti vaše po ceni već od 95. Iznosi karata su promenljivi i na njih najviše utiče trenutak kupovine (kako se bliži dan leta cene rastu) i popunjenost aviona. Zato preporučujemo da požurite i avio karte obezbedite što pre.

Ukoliko letite iz Beča do Beograda kliknite ovde, a ukoliko krećete iz Beča do Niša, otvorite ovaj link. Ako putujete iz Beča za Podgoricu kompletnu ponudu potražite ovde.

Kako rezervisati avio karte Beč Kraljevo?

ikonica-avio-karta-pasos

Odmah na početku stranice primetićete dva prazna polja za pretragu destinacija. Popunite ih imenima gradova ili njihovim troslovnim IATA kodovima (kod Beča je VIE, a Kraljeva KVO).

Zatim, kada odredite broj putnika i datume, kliknite na dugme Pronađi let.

Dobićete sortiranu listu svih raspoloživih opcija, a vi se odlučite za onu koja vama odgovara. Kada dopunite podatke o putnicima i izaberete način plaćanja vaša besplatna rezervacija je gotova.

Red letenja

Avio kompanija Air Serbia od 12. oktobra uvodi dva direktna nedeljna leta. Polasci sa aerodroma Beč su utorkom i četvrtkom u 10:20h. Sletanje je u 12:55h na aerodromu Morava koji se nalazi na 15km od Kraljeva, 25km od Čačka i 40km od Kragujevca.

ikonice-red-letenja-2

Dozvoljeni prtljag

Kada putujete srpskim nacionalnim avio prevoznikom dozvoljene dimenzije ručnog prtljaga su 40x20x25cm, težine do 8kg, a pored ove torbe možete poneti i dodatnu do 4kg.

Zbirne dimenzije (visina+širina+dužina) predatog prtljaga su ograničene na 158cm, a težina na 23kg.

Pre polaska na put proverite da li je predati prtljag uračunat u cenu vaše avio karte.

Smeštaj u Kraljevu

Ako vam je potrebno prenoćište u Kraljevu, najveći izbor hotelskog smeštaja, apartmana i hostela možete pronaći na ovom linku.

Direktan let iz Kraljeva

Kada polećete iz centralne Srbije i želite da saznate sve o odlaznom letu, samo kliknite i otvorite stranicu avio karte iz Kraljeva za Beč.

bojan

Dušan Milić

Fenomenalno da se napokon realizovala ova ideja. Jedva cekam da krenu direktni letovi. Imaće to višestrukog značaja za Kraljevo i čitavu okolinu. Pored ove dve destinacije, očekujem da će se uskoro uvesti i neke nove. I najvažnije od svega, neka avio karte budu povoljne i pristupačne svima!

5 godina ago
Anonimni

Svaka cast!!!

5 godina ago
Anonimni

Dragomir Mikic

super

5 godina ago
Anonimni

Boban

Super!!!! Samo budite korektni sto se tiče cene karata i biće ovo sve ok..

5 godina ago

Review Beč Kraljevo avio karte.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Prijava na newsletter za avionske karte

Obaveštenja, popusti i akcije

Želim prvi da saznam najjeftinije cene avio karata!

Treba vam pomoć?

Pomoć

Kontaktirajte nas ukoliko vam je potrebna pomoć oko rezervisanja avio karte ili neka dodatna informacija. Mi smo tu za vas.