Rezervišite za San Dijego avio karte i upoznajte predivnu kalifornijsku luku, smeštenu na krajnjem jugozapadu zemlje, nedaleko od meksičke granice na obali Pacifika.

Jedan od turističkih centara regije, prepoznatljiv po idealnoj klimi i dugim netaknutim plažama, ubraja se u najlepše gradove na kontinentu.

Metropola po svačijoj meri, uređena i prostrana, odlikuje se brojnim parkovima prirode i muzejima i tako je lako zavoleti je.

Kako naći povoljne avio karte za San Dijego i rezervisati ih?

Na početku stranice, u prazna polja za pretragu avio letova unesite BEG za Beograd i SAN za San Dijego.

Nakon odabira datuma polaska, povratka i broja putnika, kliknite na Pronađi let. Kada izaberete let koji vam najviše odgovara, lako i besplatno možete završiti rezervaciju avio karte.

Sjedinjene Američke DržaveDržava
Severna AmerikaKontinent

ikona naslovaTurističke atrakcije

Znamenitosti i atrakcije

Ako kupite za San Dijego avio karte, omiljene i najznačajnije znamenitosti čiji obilazak preporučujemo su:

  • Balboa park 
  • SeaWorld
  • Museum of Art
  • Legoland
  • Mission Beach

Povoljne cene letova kompanije Lufthansa, koja svakodnevno prevozi putnike iz Beograda do San Dijega, možete naći na našem sajtu. Odaberite datume putovanja, unesite broj putnika i kliknite na dugme Pronađi letove. Biće vam izlistano svi raspoloživi letovi od najjeftinijeg ka najskupljem. Onaj koji vam najviše odgovara možete online da rezervišete.

ikona naslovaShopping

Šoping

U četvrti Gaslamp Quarter pogledajte suvenirnice i radnje sa autentičnim proizvodima. U oblasti Hillcrest nalaze se prodavnice i galerije sa jedinstvenim predmetima i umetninama, dok antikvitete potražite u Ocean Beach Antique District.

Garderobu popularnih i ekskluzivnih modnih brendova, kao i čuvene juvelirnice možete videti u buticima smeštenim u centru, Downtown, i kvartu La Jolla. Najposećeniji tržni centri u kojima se uz kupovinu možete odmoriti i zabaviti su: Westfield Horton Plaza i Fashion Valley.

ikona naslovaHoteli

hoteli

Ukoliko poželite i odlučite da posetite ‘savršeni’ američki grad, veliki izbor smeštaja po najpristupačnijim cenama potražite na linku hoteli u San Dijegu.

ikona naslovaOsnovne informacije

ikona money

USD

ikona language

Engleski

ikona time-zone

GMT -8:00

ikona plug

100 - 127 V
(Tip A)

ikona airport

SAN

ikona naslovaAviokompanije koje lete sa ove destinacije

Prijava na newsletter za avionske karte

Obaveštenja, popusti i akcije

Želim prvi da saznam najjeftinije cene avio karata!

Treba vam pomoć?

Pomoć

Kontaktirajte nas ukoliko vam je potrebna pomoć oko rezervisanja avio karte ili neka dodatna informacija. Mi smo tu za vas.

Anonimni

Fema

Obavezno posetiti muzej u centru grda

5 godina ago

Review San Dijego.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *