Kupite avio karte Beograd Bali i posetite predivno indonežansko ostrvo. Smešteno između Jave i Lomboka, nalazi se na krajnjem jugoistoku kontinenta i predstavlja najmanju provinciju ove prostrane azijske zemlje.

Vode toplog mora i Indijskog okeana koje ga zapljuskuju, oduvek su privlačile brojne posetioce i razlog su neverovatne raznolikosti flore i faune.

Tropske šume, drevni hramovi, peščane plaže i koralni grebeni čine ovu rajsku destinaciju jednom od omiljenih među parovima i zaljubljenicima u netaknutu prirodu.

Kako da rezervišete avio karte Beograd Bali?

Prazna polja za pretragu destinacija na početku stranice popunite troslovnim kodovima (BEG za Beograd i DPS za Denpasar, glavni grad Balija).

Nakon što odredite datume polaska, povratka i broj putnika, kliknite na Pronađi let. Kada u ponudi koja vam se nađe na ekranu izaberete odgovarajući let, možete da završite rezervaciju koja je potpuno besplatna.

IndonezijaDržava
AzijaKontinent

ikona naslovaTurističke atrakcije

atrakcije-i-znamenitosti

Ukoliko rezervišete avo karte za relaciju Beograd Bali, od mnoštva znamenitosti i lepota preporučujemo da posetite:

  • Ubud 
  • Hram Besakih
  • Hram Tanah Lot
  • Planinu Batur
  • Plaže

Najjeftiniji avionski letovi ka svim svetskim destinacijama se mogu naći na našem sajtu, a mi za vas izdvajamo specijalnu ponudu kompanije Emirates, kao i kompanije Qatar Airways.

ikona naslovaShopping

Šoping

Suvenire, umetnine, karakteristične maske ili ručno rađene komade nameštaja možete naći na pijaci Ubud Art Market i distriktu Sukawati. Šetajući se kroz Ubud, LegianSeminyak i Kuta Square primetićete brojne prodavnice sa poznatim svetskim brendovima, opremom za plažu, surfovanje i neke izuzetne juvelirnice.

Tržni centri, koji su sve popularniji, pravo su mesto ako uz kupovinu hoćete i da se dobro zabavite. Najposećeniji su Beachwalk Shopping Centre, Lippo Mall Kuta i Discovery Shopping Mall.

ikona naslovaHoteli

hoteli

Ako poželite da upoznate ovaj turistički raj, najveći izbor smeštaja po povoljnim i pristupačnim cenama nalazi se na linku hoteli na Baliju.

Turistička sezona na ovom ostrvu traje tokom čitave godine, ali treba napomenuti da je period od decembra do marta meseca najkišovitiji.

ikona naslovaOsnovne informacije

ikona money

IDR

ikona language

Indonežanski

ikona time-zone

GMT +7:00

ikona plug

220 - 240 V
(Tip C)

ikona airport

DPS

ikona naslovaAviokompanije koje lete sa ove destinacije

ikona naslovaAerodromi Bali

Prijava na newsletter za avionske karte

Obaveštenja, popusti i akcije

Želim prvi da saznam najjeftinije cene avio karata!

Treba vam pomoć?

Pomoć

Kontaktirajte nas ukoliko vam je potrebna pomoć oko rezervisanja avio karte ili neka dodatna informacija. Mi smo tu za vas.

Dubravka Mijatović

Dubravka Mijatović

Kupila sam let Qatar Airways preko Dohe, Abago ima super cene. Idem na leto sa mužem da uživamo

5 godina ago

Review Bali.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *