O aerodromu

Denpasar (Ngurah Rai) glavni je aerodrom na Baliju, smešten 13km južno od najvećeg i glavnog ostrvskog grada Denpasara. Drugi je najprometniji aerodrom u Indoneziji sa više od 20 miliona putnika godišnje. Poseduje 2 terminala.

pronadji-let-cta-dugme

Osnovne informacije

ikona airport

DPS

ikona money

IDR

ikona naslovaLounges

Lounge-salon-na-aerodromu
  • Concordia Lounge

Terminal za lokalne polaske, kontrolna oblast, drugi sprat, preko puta gejta 2. Poseduje: klimatizaciju, bezalkoholna pića, informacioni monitor za letove, internet/WiFi, prostoriju za predati prtljag, dnevnu štampu/magazine, prostoriju za pušače, TV.

Otvorite ovaj link i pogledjte kratak video o Concordia salonu.

  • Premier Lounge

Novi terminal za međunarodne polaske, kontrolna oblast, međusprat. U okviru salona nalaze se: klima uređaji, alkoholna / bezalkoholna pića, igraonica za decu, pristup za osobe sa invaliditetom, faks usluge, informacioni monitor za letove, internet/WiFi, dnevna štampa/magazini, usluge štampe i kopiranja, prostorija za refleksoterapiju, tuš kabine, grickalice, spa, telefonske govornice, TV.

  • T/G Lounge

Terminal za međunarodne polaske, kontrolna oblast, nakon pasoške kontrole na međuspratu. Ovde se nalaze: klima uređaji, alkoholna/bezalkoholna pića, igraponice za decu, informacioni monitor za letove, internet/WiFi, dnevna štampa/magazini, tuš kabine, spa, TV.

ikona naslovaWiFi

Wifi

WiFi se može koristiti besplatno na aerodromu.

ikona naslovaCheck In

check-in

Na aerodromu postoje 62 šaltera za prijavu na let. Putnicima se preporučuje da budu najmanje 2 sata na aerodromu pre putovanja.

ikona naslovaTransfer Zona

transfer-zona

Ukoliko putnici imaju presedanje na aerodromu između lokalnih i međunarodnih letova, najmanje potrebno vreme da se ukrcaju sa jednog leta na drugi iznosi 60 minuta, dok je za ostale letove najmanje potrebno vreme 75 minuta.

ikona naslovaTransport sa aerodroma

transport-sa-aerodroma

Autobus – javna autobuska linija saobraća od aerodroma do centra Denpasara (vreme putovanja 50 minuta).

Šatl Abemo minibus može se naći nedaleko od aerodromskog parkinga.

Taksi vozila se nalaze ispred dela za Dolaske.

ikona naslovaParking i garaža

parking

Aerodrom ima 3 parking područja. Višespratni parking se nalazi ispred terminala za međunarodne Dolaske i ima 730 parking mesta. Ostala 2 parkinga se nalaze izvan lokalnog terminala. Jedan parking ima 545, a drugi 300 mesta. Takođe postoji i odvojen parking za motore na severnoj strani aerodroma.

ikona naslovaFree Shop

free-shop

U okviru aerodroma postoje banke, menjačnice i bankomati.

Duty free prodavnice se nalaze u okviru dela za Polaske.

ikona naslovaLica sa invaliditetom

Lica-sa-invaliditetom

Aerodrom raspolaže posebnim liftovima i rampama i invalidska kolica se mogu unapred rezervisati. Putnici zahtev za kolica moraju da dostave avio kompaniji prilikom rezervacije avio karte.

ikona naslovaMapa aerodroma

Ngurah-Rai-mapa-aerodroma

Prijava na newsletter za avionske karte

Obaveštenja, popusti i akcije

Želim prvi da saznam najjeftinije cene avio karata!

Treba vam pomoć?

Pomoć

Kontaktirajte nas ukoliko vam je potrebna pomoć oko rezervisanja avio karte ili neka dodatna informacija. Mi smo tu za vas.

Marko Bajcetic

Bojana

Jedan od najcistijih i najobezbeđenijih aerodroma na kojem sam bila.

5 godina ago

Review Denpasar Bali.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *