Aruba, ostrvo smešteno u južnom Karipskom moru nedaleko od obala Venecuele, jedna je od četiri konstitutivne države Kraljevine Holandije i deo Malih Antila.

Nekada privlačna tragačima zlata, danas je zemlja sa velikim naftnim i prirodnim resursima i bogatim kulturnim nasleđem koje potiče iz doba kolonijalizma.

Prepoznatljiva po prekrasnim plažama, bujnoj vegetaciji i predivnom vremenu koje vlada tokom čitave godine, jako je popularna turistička destinacija, koju posećuju ljudi željni odmora iz celog sveta.

Gde da kupite Beograd Aruba avio karte?

Avio kompanije Air Serbia i KLM nude najbolje konekcije za online kupovinu Beograd Aruba avio karte. U formi za pretragu letova na početku strane odaberite period putovanja, broj putnika i kliknite na dugme Pretraži letove. Biće vam prikazana kompletna ponuda svih avio kompanija, a izbor je samo vaš.

ArubaDržava
Severna AmerikaKontinent

ikona naslovaTurističke atrakcije

turisticke-atrakcije

Omiljene aktivnosti i obeležja u čijim lepotama možete uživati na Arubi su:

  • Oranjestad
  • Arheološki muzej
  • Nacionalni park Arikok
  • Ronjenje
  • Plaže

ikona naslovaShopping

Šoping

Šoping u Arubi je poznat po mnogo čemu, između ostalog po nakitu, parfemima, kožnim odevnim predmetima, kubanskim cigaretama …

Stavite plažu na čekanje par sati i izdvojite ih za odličan šoping u Arubi, gde ćete naći poznate internacionalne modne brendove. Aruba je jedno od najboljih mesta za šoping u kapirskoj regiji.

Na ulicama možete naći neki autentičan suvenir ili jeftin aksesoar koji možete poneti odavde za uspomenu.

Hrana (restorani)

Hrana

Da li ćete uživati u nekom restoranu na obali ili pak ne, na vama je da odlučite. A mi smo tu da vam damo par saveta gde možete uživati u dobroj lokalnoj hrani.

Pre svega nemojte zaobići mnoštvo restorana sa morskom hranom, kao što su: Aqua Grill Restaurant, Fishes & More, Paplamento Restaurant itd.

Kao ni restorane koji se izdvajaju po pripremi  lokalne hrane, a to su: Saco di Felipe, Gasparito restaurant, The Old Cunucu House

ikona naslovaHoteli

hoteli

Ako ste odlučili da posetite ostrvo na kome vlada večito leto, najveći izbor pristupačnog smeštaja možete pogledati na linku hoteli na Arubi.

ikona naslovaTransport

transport-sa-aerodroma

Možete izbeći gužvu čekajući taxi i već sad rezervisati svoj shuttle prevoz od aerodroma do smeštaja ili centra grada. U zavisnosti od relacije, cena varira, a za sve informacije možete pogledati ovde.

Naravno da možete uhvatiti i neki od autobusa, kojima je stajalište odmah po izlasku sa aerodroma. Za informacije o ceni i redu vožnje pogledajte ovde.  

ikona naslovaOsnovne informacije

ikona money

AWG

ikona language

Hilandski i Papijamento

ikona time-zone

GMT -4:00

ikona plug

100 - 127 V
(Tip A)

ikona airport

AUA

ikona naslovaAviokompanije koje lete sa ove destinacije

Prijava na newsletter za avionske karte

Obaveštenja, popusti i akcije

Želim prvi da saznam najjeftinije cene avio karata!

Treba vam pomoć?

Pomoć

Kontaktirajte nas ukoliko vam je potrebna pomoć oko rezervisanja avio karte ili neka dodatna informacija. Mi smo tu za vas.

Anonimni

Bogdan

Mnogo lijepo i uredno mjesto sa puno zelenila

5 godina ago

Review Aruba.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *