Kupite avio karte za Manilu i upoznajte prestonicu Filipina smeštenu na istočnoj obali ostrva Luzon, na ušću reke Pasig u Južnokinesko more.

Luka koju su osnovali španski konkvistadori, potpuno uništena tokom Drugog svetskog rata, danas je jedna od najmodrnijih metropola u ovod delu planete, prepoznatljiva po mnoštvu muzeja, crkava i prostranih parkova.

Ekonomsko i industrijsko sedište arhipelaga, koje sa okolnim gradovima čini veliki i najgušće naseljeni megalopolis na svetu, svojim izgledom, prirodnim lepotama i bogatom kulturnom ponudom privlači sve veći broj turista.

Kako jednostavno rezervisati avio karte za Manilu?

Na početku stranice primetićete dva prazna polja za pretragu destinacija u koja je potrebno uneti troslovne kodove gradova (BEG za Beograd i MNL za Manilu).

Nakon što odredite broj putnika i datume putovanje, možete kliknuti na dugme Pronađi let. Na ekranu će se pojaviti lista letova sortirana po ceni i dužini trajanja. Izaberete jedan koji vama najviše odgovara i završite rezervaciju koja je potpuno besplatna.

FilipiniDržava
AzijaKontinent

ikona naslovaTurističke atrakcije

turisticke-atrakcije

Ukoliko rezervišete avio karte za Manilu, popularna odredišta posetilaca koja se posebno izdvajaju su:

  • Crkva Svetog Agustina
  • Nacionalni muzej
  • Rizal park
  • Tvrđava Santjago
  • Okeanarium

Kompanija Singapur Airlines redovno saobraća do azijske metropole, a povoljne cene avio prevoza pogledajte na našem sajtu.

ikona naslovaShopping

Šoping

Pijace na otvorenom na kojima pored namirnica, lokalnih proizvoda i garderobe možete videti suvenire i umetnine, jako su popularne. Izdvojićemo Divisoria, Quiapo Market i Baclaran Market.

Omiljena mesta za kupovinu definitivno su tržni centri kojih ovde ima jako puno. Pored odeće i obuće poznatih svetskih brendova, ovde ćete naći ukrasne predmete, ekskluzivne butike i juvelirnice. Najposećeniji su SM Mall of Asia, SM Megamall, Greenbelt Mall i SM City North EDSA.

ikona naslovaHoteli

hoteli

Kada poželite da posetite najgušće naseljeni grad na svetu, veliki izbor smeštaja po pristupačnim cenama pronađite na linku hoteli u Manili.

Najbolji period u godini za obilazak prestonice Filipina je tokom suve sezone od novembra do aprila meseca.

ikona naslovaOsnovne informacije

ikona money

PHP

ikona language

Filipinski

ikona time-zone

GMT +8:00

ikona plug

100 - 127 V
(Tip A)

ikona airport

MNL

ikona naslovaAviokompanije koje lete sa ove destinacije

ikona naslovaAerodromi Manila

Prijava na newsletter za avionske karte

Obaveštenja, popusti i akcije

Želim prvi da saznam najjeftinije cene avio karata!

Treba vam pomoć?

Pomoć

Kontaktirajte nas ukoliko vam je potrebna pomoć oko rezervisanja avio karte ili neka dodatna informacija. Mi smo tu za vas.

Anonimni

Dragana

Avio karte su povoljne za ovu destinaciju i cim nadjem drustvo zovem vas ili cu kupiti direktno na Abago

5 godina ago

Review Manila.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *