Smešten na zapadu zemlje, na obali Atlantika, nalazi se najveći grad Kraljevine Maroko. Kupite avio karte za Kazablanku i upoznajte metropolu između pustinje i okeana.

Osnovana na temeljima berberske prestonice, danas je jako značajna luka na kontinentu, a svoju svetsku popularnost duguje i čuvenom holivudskom filmu.

Jedna od omiljenih turistička destinacija Afrike predstavlja čudesan spoj francuske arhitekture i šarma, jedinstvenih zdanja i predivnih plaža.

Kako da brzo i lako rezervišete avio karte za Kazablanku?

Na početku stranice se nalaze prazna polja za pretragu destinacija. Unesite troslovne kodove gradova (BEG za Beograd i CMN za Kazablanku).

Kada odredite datume polaska, povratka i broj putnika, kliknite na dugme Pronađi let. Nakon što izaberete odgovarajući let, možete završiti besplatnu rezervaciju.

MarokoDržava
AfrikaKontinent

ikona naslovaTurističke atrakcije

Znamenitosti koje morate posetiti u Kazablanci

turisticke-atrakcije

Ako rezervišete avio karte za Kazablanku, obeležja koje se posebno ističu, a mi ih preporučujemo su:

  • Džamija Hasana II
  • Medina
  • Jevrejski muzej
  • Trg Mohammeda V
  • Corniche

Kompanije Turkish Airlines i Air France svakodnevno prevoze putnike do Kazablanke, a najpovoljnije cene letova za željene datume putovanja pogledajte na našem sajtu.

ikona naslovaShopping

Šoping

Čuvena pijaca Marché Central je mesto gde pored najsvežijih namirnica, začina i morskih specijaliteta možete naći suvenire, autentične predmete i umetnine. Garderobu popularnih svetskih brendova pronađite u četvrti Maârif, a unikatnu odeću i obuću u kvartu Derb Ghallef. Ekskluzivne butike i prodavnice možete videti u oblasti Gauthier i duž Boulevard d’Anfa.

Najposećeniji tržni centri koji pored kupovine nude i različite vrste zabave su Morocco Mall i Centre Commercial Anfaplace.

ikona naslovaHoteli

Gde odsesti u Kazablanci?

hoteli

Kada poželite da upoznate najveći marokanski grad i luku, smeštaj po najpristupačnijim cenama potražite na linku hoteli u Kazablanci.

Idealno vreme za posetu ovoj metropoli je tokom proleća, leta i rane jeseni kada su temperature najprijatnije, a padavine najniže.

ikona naslovaOsnovne informacije

ikona money

MAD

ikona language

Arapski i Berberski

ikona time-zone

GMT

ikona plug

220 - 240 V
(Tip C)

ikona airport

CMN

ikona naslovaAviokompanije koje lete sa ove destinacije

ikona naslovaAerodromi Kazablanka

Prijava na newsletter za avionske karte

Obaveštenja, popusti i akcije

Želim prvi da saznam najjeftinije cene avio karata!

Treba vam pomoć?

Pomoć

Kontaktirajte nas ukoliko vam je potrebna pomoć oko rezervisanja avio karte ili neka dodatna informacija. Mi smo tu za vas.

Anonimni

Djurdjevka

Uzasno mjesto – nikad vise ne bih posla tamo

5 godina ago

Review Kazablanka.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *