Kupite avio karte za San Hoze i posetite glavni i najveći grad Kostarike. Smešten u središnjem delu zemlje, nalazi se u podnožju planinskog venca Kordiljera, okružen brojnim nacionalnim parkovima.

Prestonica prepoznatljiva po velikoj nadmorskoj visini, sa koje se pruža pogled na bogatstva i sve lepote ove države Srednje Amerike, sedište je kulture, finansija i obrazovanja.

Spoj tradicionalnih i kolonijalnih zdanja, brojni muzeji i mnoštvo zelenila, privlače zaljubljenike u prirodu i posetioce iz svih delova sveta.

KostarikaDržava
Severna AmerikaKontinent

ikona naslovaTurističke atrakcije

atrakcije-i-znamenitosti

Ukoliko rezervišete avio karte za San Hoze, preporučujemo da obavezno obiđete:

  • Nacionalni teatar
  • Prekolumbovski muzej zlata
  • Trg Kulture
  • Botaničku baštu Lancaster
  • Nacionalni park Braulio Carillo

Kako kupiti online avio karte za San Hoze?

Do prestonice Kostarike možete stići kompanijama British Airways i Iberia, a najjeftinije letove možete naći na našem sajtu. U formu za pretragu na početku ove strane unesite datume putovanja, broj putnika i kliknite na link Pronađi letove.

ikona naslovaShopping

Šoping

Centralna pijaca nalazi se na Centralnoj aveniji u centru San Hozea. Osnovana je 1880. godine i predstvalja lavirint uskih ulica sa mnogobrojnim prodavnicama suvenira, štandova nagomilanih sa voćem, začinima i kokosovim proizvodima.

Barrio Escalante sadrži velliki broj prodavnica, butika, ukrasa za dom, umetnina, zanatskih i ručnih proizvoda.

Browse prodavnice prodaju drvene proizvode i keramiku. U blizni se nalazi poslastičara Lola Mola sa najfinijm kremastim sladoledom, koji se proizvodi još od 1901. godine.

Hrana (restorani)

Hrana

Kafa je nacionalni napitak u Kostariki. U Esquina del Cafe, ovaj omiljeni napitak na sto pravo stiže sa plantaže kafe, neprerađen i bez raznih dodataka. Pored kafe, u Kostariki se uzgajaju banane, kakao, šećerna trska i uljana palma.

Raznovrsna kuhinja San Hozea sastoji se od specijaliteta od svinjskog mesa – tamale, pilećeg gulaša začinjenog lokalnom biljkom ahiotom, ribe i plodova mora.

Poznati restorani: Silvestre, Sikwa, Rohrmoser itd.

ikona naslovaHoteli

hoteli

Ako poželite da svoj odmor provedete u prestonici Kostarike,najpovoljniji smeštaj potražite na linku hoteli u San Hozeu.

ikona naslovaOsnovne informacije

ikona money

CRC

ikona language

Španski

ikona time-zone

GMT -6:00

ikona plug

100 - 127 V
(Tip A)

ikona airport

SJO

ikona naslovaAviokompanije koje lete sa ove destinacije

Prijava na newsletter za avionske karte

Obaveštenja, popusti i akcije

Želim prvi da saznam najjeftinije cene avio karata!

Treba vam pomoć?

Pomoć

Kontaktirajte nas ukoliko vam je potrebna pomoć oko rezervisanja avio karte ili neka dodatna informacija. Mi smo tu za vas.

Anonimni

Cedomirka

Dobro je pozicioniran, pa mozete lako da obidjete i okolinu

5 godina ago

Review San Hoze.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *