Kupite avio karte za Pert i upoznajte glavni i najveći grad Zapadne Australije, jedne od njenih saveznih država. Smešten na širokom ušću reke Svon u Indijski okean, nalazi se na krajnjem jugozapadu kontinenta.

‘Najveća, najusamljenija metropola’ kako je često nazivaju, egzotična i prostrana, prepoznatljiva po brojnim parkovima, plažama i prirodnim bogatstvima, smatra se jednom od najlepših na južnoj hemisferi.

Prva evropska kolonija u ovom delu sveta, očaraće vas i fascinirati, jer sve na šta ste navikli, ovde je potpuno drugačije!

Kako da rezervišete avio karte za Pert?

U prazna polja za pretragu destinacija, na samom početku stranice, neophodno je uneti troslovne kodove gradova (BEG za Beograd i PER za Pert).

Odaberite datume putovanja i broj putnika, a zatim kliknite na dugme Pronađi let. Kada izbaberete let koji vam najviše odgovara, možete završiti besplatnu rezervaciju.

AustralijaDržava
AustralijaKontinent

ikona naslovaTurističke atrakcije

Znamenitosti i atrakcije

Ukoliko rezervišete avio karte za Pert, znamenitosti i lepote koje preporučujemo da obiđete su:

  • Kings Park
  • Caversham Wildlife Park – možete da se družite i mazite sa kengurima i koalama
  • Fremantle
  • Cottesloe Beach
  • Aquarium of WA

Najpovoljnije cene letova pronađite na našem sajtu, a mi za vas izdvajamo specijanu ponudu kompanije Emirates.

ikona naslovaShopping

Šoping

Suvenire i karakteristične predmete pogledajte dok se šetate centrom grada (CBD) i u radnjama u predgrađu Fremantle i oblasti Subiaco. Umetnine i tradicionalne aboridžinske proizvode možete naći u galerijama u ulici King Street.

Popularne domaće i strane brendove možete videti u Hay Street i Murray Street, a ovde se takođe nalaze i brojne juvelirnice sa nakitom od čuvenog opala.

Ekskluzivnu garderobu i obuću najbolje je potražiti u nekom od tržnih centara koji pored kupovine nude i različite vrste zabave. Izdvajaju se Westfield Carousel, Claremont Quarter i Garden City.

ikona naslovaHoteli

hoteli

Kada ste u najvećem gradu Zapadne Australije i egzotičnoj metropoli, veliki izbor smeštaja po povoljnim i prisupačnim cenama pronađite na linku hoteli u Pertu.

U ovoj luci sezona traje tokom čitave godine, ali treba napomenuti da leta umeju da budu vrela (od decembra do marta), a zime kišovite (jun, jul i avgust).

ikona naslovaOsnovne informacije

ikona money

AUD

ikona language

Engleski

ikona time-zone

GMT +7:00

ikona plug

220 - 240 V
(Tip I)

ikona airport

PER

ikona naslovaAviokompanije koje lete sa ove destinacije

ikona naslovaAerodromi Pert

Prijava na newsletter za avionske karte

Obaveštenja, popusti i akcije

Želim prvi da saznam najjeftinije cene avio karata!

Treba vam pomoć?

Pomoć

Kontaktirajte nas ukoliko vam je potrebna pomoć oko rezervisanja avio karte ili neka dodatna informacija. Mi smo tu za vas.

Anonimni

Djukan

Avanturisticki park je blizu centra, djeca su uzivala

5 godina ago

Review Pert.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *