Kupite avio karte za Minsk i otputujte u glavni i najveći grad Belorusije. Smešten u središnjem delu zemlje, nalazi se na obalama reke Svislač okružen brojnim veštačkim jezerima.

Prestonica koja je u svojoj dugoj i burnoj istoriji puno puta rušena do temelja, uvek se iznova uzdizala i obnavljala i danas je jedna od najlepših i najčistijih u Istočnoj Evropi.

Metopola prepoznatljiva po parkovima, fontanama, širokim bulevarima i srdačnim ljudima, prijatno će vas iznenaditi i sigurni smo da ćete uživati u njenim čarima.

Kako se mogu rezervisati avio karte za Minsk?

Prazna polja za pretragu destinacija, na samom početku stranice, ispunite troslovnim kodovima gradova (BEG za Beograd i MSQ za Minsk).

Nakon što odredite broj putnika, datume polaska i povratka, kliknite na dugme Pronađi let. Kada izaberete onaj koji vama najviše odgovara, možete jednostavno završiti besplatnu rezervaciju.

BelorusijaDržava
EvropaKontinent

ikona naslovaTurističke atrakcije

atrakcije-i-znamenitosti

Ukoliko rezervišete avio karte za Minsk, preporučujemo da obavezno obiđete:

  • Nacionalni muzej istorije i kulture
  • Gornji grad
  • Veliki teatar opere i baleta
  • Gorki park
  • Trg Nezavisnosti

Kompanije Belavia Airlines i Aeroflot saobraćaju svakodnevno do Minska, a jeftine avionske letove nađite na našem sajtu. Direktan let na relaciji Beograd Minsk obavlja avio kompanija Belavia dva puta nedeljno.

ikona naslovaShopping

Šoping

U blizini centralnog gradskog trga i glavne trgovačke ulice, Praspiekt Niezaliežnasci, možete naći veliki broj prodavnica sa suvenirima, autentičnim proizvodima i umetninama. Ovde se takođe nalaze i radnje sa garderobom domaćih i popularnih svetskih brendova.

Ako kupovinu hoćete da obavite na jednom mestu, a da se pritom i dobro zabavite, predlažemo odlazak u neki od velikih tržnih centara, gde pored odeće i obuće, možete pogledati i ukrasne predmete. Najposećeniji su GUM, TSUMGalleria Minsk Galileo Mall.

ikona naslovaHoteli

hoteli

Kada poželite da upoznate prestonicu Belorusije, veliki izbor smeštaja po najpovoljnijim cenama nalazi se na linku hoteli u Minsku.

Idealan period za posetu ovoj metropoli je tokom proleća i leta kada su temperature najprijatnije.

ikona naslovaOsnovne informacije

ikona money

BYN

ikona language

Ruski i Beloruski

ikona time-zone

GMT +2:00

ikona plug

220 - 240 V
(Tip C)

ikona airport

MSQ

ikona naslovaAviokompanije koje lete sa ove destinacije

ikona naslovaAerodromi Minsk

Prijava na newsletter za avionske karte

Obaveštenja, popusti i akcije

Želim prvi da saznam najjeftinije cene avio karata!

Treba vam pomoć?

Pomoć

Kontaktirajte nas ukoliko vam je potrebna pomoć oko rezervisanja avio karte ili neka dodatna informacija. Mi smo tu za vas.

Anonimni

Dusica

Posjetila sam svaku crkvu, arhitektura je predivna

5 godina ago

Review Minsk.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *