Kupite avio karte za Guangdžou i upoznajte prestonicu kineske provincije Guangdong. Smeštena na obali zaliva Biserna reka, nalazi se u neposrednoj blizini Hong Konga.

Jedna od najvažnijih trgovačkih luka i drevni grad, značajno je finansijsko sedište koje se užurbano razvija i privlači sve veći broj turista.

Moderna metropola prepoznatljiva po neboderima i parkovima punim cveća, smatra se jednom od najlepših i omiljenih za život u ovom delu planete.

Kako da rezervišete avio karte za Guangdžou?

Na samom početku stranice u polja za pretragu destinacija unesite troslovne kodove gradova (BEG za Beograd i CAN za Guangdžou).

Kada odredite broj putnika i datume polaska i povratka, kliknite na dugme Pronađi let. Pojaviće se ponuda sortirana po ceni i dužini letova, a nakon što izaberete onu koji vam najviše odgovara, možete završiti besplatnu rezervaciju.

KinaDržava
AzijaKontinent

ikona naslovaTurističke atrakcije

znamenitosti-i-atrakcije

Ukoliko rezervišete avio karte za Guangdžou, znamenitosti koje se posebno izdvajaju su:

  • Toranj Kanton
  • Guangdong muzej
  • Hram Šest drva banjana
  • Južnokineski botanički vrt
  • Čimelong zabavni park

Putujte do Guangdžua kompanijama Qatar Airways, Aeroflot i Singapur Airlines, a povoljne cene letova potražite na našem sajtu.

ikona naslovaShopping

Šoping

Beijing Road je najpopularnija trgovačka ulica sa velikim brojem najraznovrsnijih prodavnica. Ovde možete naći radnje sa suvenirima, autentičnim predmetima i umetninama, garderobom i nakitom. Takođe jako popularna je i ulica Shangxiajiu sa sličnom robom po nešto nižim cenama.

Odeću i obuću poznatih domaćih i svetskih brendova, kao i juvelirnice sa čuvenim ukrasima od žada, pogledajte u kvartu Tianhe District, u samom centru grada. Najluksuznija oblast je Zhujiang New Town u kojoj se nalaze impresivni oblakoderi i eksluzivne robne kuće.

Ukoliko volite da kupovinu obavljate u tržnim centrima, predlažemo neke od njih: China Plaza, Mall of the World i TeeMall.

ikona naslovaHoteli

hoteli

U glavnom gradu provincije Guangdong i ‘kapiji Kine’, smeštaj po najpristupačnijim cenama pronađite na linku hoteli u Guangdžou.

ikona naslovaOsnovne informacije

ikona money

CNY

ikona language

Kineski

ikona time-zone

GMT +7:00

ikona plug

100 - 127 V
(Tip A)

ikona airport

CAN

ikona naslovaAviokompanije koje lete sa ove destinacije

Prijava na newsletter za avionske karte

Obaveštenja, popusti i akcije

Želim prvi da saznam najjeftinije cene avio karata!

Treba vam pomoć?

Pomoć

Kontaktirajte nas ukoliko vam je potrebna pomoć oko rezervisanja avio karte ili neka dodatna informacija. Mi smo tu za vas.

Dusanka Gordić

Dusanka Gordić

Išli smo na turnir u fudbalu. Muž mi je igrao. Lep je grad. Imala sam vremena da obiđem i kupujem.

5 godina ago

Review Guangdžou.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *