Kupite avio karte za Almati i upoznajte najveći i donedavno glavni grad Kazahstana. Smešten u dolini Altajskih planina, nalazi se na krajnjem jugoistoku zemlje, nedaleko od tromeđe sa Kinom i Kirgistanom.

Nekada važna stanica na Putu svile, danas je kulturni, ekonomski i obrazovni centar države, a odlikuje se mnoštvom parkova, širokim bulevarima i predivnom prirodom koja ga okružuje.

Srednjeazijska metropola prepoznatljiva po raznolikosti, kosmopolitskom duhu i modernim zdanjima privlači veliki broj posetilaca iz svih krajeva sveta.

Kako da jednostavno rezervišete avio karte za Almati?

Na početku stranice se nalaze dva prazna polja za pretragu destinacija. Unesite troslovne kodove gradova (BEG za Beograd i ALA za Almati).

Nakon što odaberete datume putovanja i broj putnika, klikom na dugme Pronađi let dobićete listu raspoloživih i sortiranih letova po ceni i vremenu trajanja. Kada se odlučite za onaj koji vama najviše odgovara, možete završiti besplatnu rezervaciju.

KazahstanDržava
AzijaKontinent

ikona naslovaTurističke atrakcije

atrakcije-i-znamenitosti

Ako ste rešili da rezervišete avio karte za Almati, najpopularnija obeležja među turistima su:

  • Saborna crkva 
  • Muzej narodnih muzičkih instrumenata
  • Panfilov park
  • Žičara Kok Tobe
  • Zoološki vrt

Kompanije Belavia Airlines i Hainan Airlines redovno saobraćaju do srednjeazijske metropole,a jeftine i povoljne cene letova pogledajte na našem sajtu.

ikona naslovaShopping

Šoping

Na zelenoj pijaci, Zelyony Bazaar, pored svežih namirnica i karakterističnih lokalnih proizvoda, možete videti i interesantne suvenire i tradicionalnu odeću. Omiljena trgovačka zona nalazi se u ulici Zhybek Zholy Street (ili Arbat kako je mešani zovu) i njenoj blizini. Ovde možete naći galerije sa umetninama, juvelirnice i prodavnice sa popularnim domaćim i stranim brendovima.

Ako pored kupovine želite i da se zabavite, predlažemo neke od tržnih centara. Izdvojićemo Dostyk Plaza, TsUM i Esentai Mall.

ikona naslovaHoteli

U poseti najvećem kazahstanskom gradu i bivšoj prestonici, najpristupačnije cene smeštaja možete pronaći na linku hoteli u Almatiju.

ikona naslovaOsnovne informacije

ikona money

KZT

ikona language

Kazaški i Ruski

ikona time-zone

GMT +6:00

ikona plug

220 - 240 V
(Tip C)

ikona airport

ALA

ikona naslovaAviokompanije koje lete sa ove destinacije

ikona naslovaAerodromi Almati

Prijava na newsletter za avionske karte

Obaveštenja, popusti i akcije

Želim prvi da saznam najjeftinije cene avio karata!

Treba vam pomoć?

Pomoć

Kontaktirajte nas ukoliko vam je potrebna pomoć oko rezervisanja avio karte ili neka dodatna informacija. Mi smo tu za vas.

Anonimni

Drasko

Na lokalnoj pijaci mogu da se kupe prelijepi ukrasi za kucu

5 godina ago

Review Almati.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *