Najveći grad savezne američke države Mičigen, Detroit, smešten na istoimenoj reci, nalazi se uz samu granicu sa Kanadom na severoistoku zemlje.

Nekada poznat kao sedište automobilske industrije i muzičke scene, danas predstavlja sve popularniju turističku destinaciju jedinstvene arhitekture koju krase brojne ustanove kulture.

Bilo da uživate u romantičnoj šetnji uz obalu, lokalnim specijalitetima ili se opuštate u nekom od parkova, primetićete kako se ova metopola nakon duboke krize budi i poprima nekadašnji sjaj.

Online kupovina Beograd Detroit avio karte

Jeftini letovi Lufthansa za Detroit preko Minhena ili Frankfurta su najbolja opcija. Rezervacije možete uraditi online na našem sajtu.

Sjedinjene Američke DržaveDržava
Severna AmerikaKontinent

ikona naslovaTurističke atrakcije

atrakcije-i-znamenitosti

Neki od prepoznatljivih i popularnih simbola Detroita su:

  • Institute of Arts
  • Public Library
  • Detroit Historical Museum
  • Belle Isle
  • Zoo

Beograd Detroit avio karte rezervišite na vreme. Kako se datum putovanja bliži, tako se menja i cena povratne avionske karte.

Treba posetiti i delove grada koji su na prvi pogled napušteni, kao što je kvart “Heidelberg Project”. Tu su stanovnici ceo blok pretvorili u jednu vrstu ogromne umetničke instalacije.

ikona naslovaShopping

Šoping

Omiljeno mesto kupovine u kome se nalaze radnje sa nekim od najpoznatijih svetskih brendova je četvrt Renaissance Center, a u kraju Greektown i ulici Woodward Avenue potražite prodavnice sa suvenirima i unikatnim predmetima.

Tržni centri koji su jako popularni, pored velikog izbora garderobe i neophodnih namirnica, nude i različite vidove zabave, a izdvajaju se Somerset Collection, Great Lakes Crossing i Twelve Oaks Mall.

Hrana (restorani)

Hrana

U skoro sva jela se stavlja sir. Cheese-pizza je omiljena na žurkama. Mac-and-cheese (makaroni sa sirom) se prave u bezbroj varijacija. Hamburger je prevaziđen jer je tu cheeseburger. Sir ide u gotovo svaki sendvič, bilo da je Cheddar, Monterey Jack, Classic American ili neki drugi.

Cheese-cake je omiljena poslastica.

ikona naslovaHoteli

hoteli

U najvećem gradu Mičigena i nekadašnjoj prestonici auto industrije, povoljne i pristupačne cene smeštaja potražite na linku hoteli u Detroitu.

ikona naslovaOsnovne informacije

ikona money

USD

ikona language

Engleski

ikona time-zone

GMT -5:00

ikona plug

100 - 127 V
(Tip A)

ikona airport

DTW

ikona naslovaAviokompanije koje lete sa ove destinacije

Prijava na newsletter za avionske karte

Obaveštenja, popusti i akcije

Želim prvi da saznam najjeftinije cene avio karata!

Treba vam pomoć?

Pomoć

Kontaktirajte nas ukoliko vam je potrebna pomoć oko rezervisanja avio karte ili neka dodatna informacija. Mi smo tu za vas.

Anonimni

Ivko

Sve su male i uske ulice

5 godina ago

Review Detroit.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *