Bristol, jedan od većih engleskih gradova, smešten nedaleko od istoimenog kanala, nalazi se na jugozapadu Ujedinjenog Kraljevstva, na obalama reke Ejvon.

Nekada najvažnija luka u zemlji i danas predstavlja značajan trgovački centar, a uz razvoj industrije i informatičkih tehnologija, posebna pažnja posvećuje se turizmu koji je sve popularniji.

Metropola, pored drevnih normanskih utvrđenja, ponosi se brojnim parkovima, tradicionalnim građevinama i modernim zdanjima koja su se savršeno uklopila sa palatama, crkvama i izuzetnim muzejima.

Beograd Bristol avio karte možete rezervisati i kupiti na našem sajtu. Najkraće letove i najbolje cene ćete dobiti kombinovanjem KLM i Air Serbia avio kompanije. Unesite datume putovanja, broj putnika i pogledajte raspoložive letove svih avio kompanija.

Velika BritanijaDržava
EvropaKontinent

ikona naslovaTurističke atrakcije

atrakcije-i-znamenitosti

Nezaobilazne znamenitosti i obeležja Bristola su:

  • Old City
  • Bristol Museum and Art Gallery
  • Cathedral
  • SS Great Britain
  • Zoo

ikona naslovaShopping

Šoping

U centru Bristolu postoji šoping četvrt, gde možete trgovati od nakita, preko suvenira, pa do odlične garderobe. Ovaj dio grada predstavlja dom stotinama prodavnica, bioskopa, odličnih restorana i barova. Ima četiri ključna područja: Broadmead, Galerija, braća Kuakers i Cirkus Cabot  u kojima će svako naći nešto za sebe.

Hrana (restorani)

Hrana

Nezaobilazni specijaliteti

  • Veganski burger u Asado-u
  • Morski plodovi u restoranu Cargo Cantina
  • Preukusna užina u Harbour&Browns
  • Torta od smokava, čokolade i meda

ikona naslovaHoteli

hoteli

Ukoliko putujete u nakada najvažniju pomorsku luku britanske imperije, povoljne cene smeštaja pogledajte na linku hoteli u Bristolu.

ikona naslovaTransport

Transport

Najlakši načini da dođete od aerodroma do gradskog centra su taxi i autobus. Zbog stavranja manje gužve, na aerodromu u Bristolu postoji poslovnica za rezervisanje taxi vozila, gde vam se utvrđuje fiksna cena na osnovu destinacije do koje putujete i vozilo dolazi po vas na aerodrom u zadatom terminu.

Ukoliko vas je više u grupi, bolja i povoljnija opcija je svakako autobus.  Naša preporuka je da vaše mesto rezervišete unapred.

Za sve dodatne informacije i rezervacije  možete pogledati ovde.

ikona naslovaOsnovne informacije

ikona money

GBP

ikona language

Engleski

ikona time-zone

GMT

ikona plug

220 - 240 V
(Tip G)

ikona airport

BRS

ikona naslovaAviokompanije koje lete sa ove destinacije

Prijava na newsletter za avionske karte

Obaveštenja, popusti i akcije

Želim prvi da saznam najjeftinije cene avio karata!

Treba vam pomoć?

Pomoć

Kontaktirajte nas ukoliko vam je potrebna pomoć oko rezervisanja avio karte ili neka dodatna informacija. Mi smo tu za vas.

Anonimni

Blagica

Ima lijepih mjesta za penzionere

5 godina ago

Review Bristol.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *