Rezervišite avio karte za Zadar i upoznajte jedan od najlepših hrvatskih i primorskih gradova Evrope. Smešten u Dalmaciji na srednjem Jadranu, nalazi se između planine Velebit i brojnih ostrva koja ga okružuju.

Sedište kulture i turizma, obiluje fascinantnim istorijskim spomenicima, nacionalnim parkovima, prelepim plažama i zdanjima od izuzetne važnosti.

Spada u najstarije univerzitetske centre na kontinentu, prepoznatljiv po bogatoj prošlosti, mirnoj naravi, vezanosti za more i najlepšem zalasku sunca po rečima Alfreda Hičkoka.

Kako se rezervišete avio karte za Zadar?

U prazna polja za pretragu avio letova na početku stranice za Beograd unesite BEG, a za Zadar ZAD.

Zatim, nakon što odredite datum polaska, povratka i tačan broj putnika, kliknite na Pronađi let. Kada izaberete let koji vam najviše odgovara, možete završiti besplatnu rezervaciju.

HrvatskaDržava
EvropaKontinent

ikona naslovaTurističke atrakcije

atrakcije-i-znamenitosti

Kupite avio karte za Zadar online i uživajte u znamenitostima koje ga krase, a mi izdvajamo:

  • Crkvu Svetog Donata
  • Kornate
  • Zadarsku rivu
  • Plažu Kolovare
  • Arheološki muzej

Gde da kupite avio karte za Zadar?

Direktne i jeftine letove iz Beograda za Zadar kompanijom Air Serbia (četvrtkom i nedeljom) rezervišite na našem sajtu. Za Beograd unesite BEG, a za Zadar ZAD

Iz Zagreba do Zadra direktno leti kompanija Croatia Airlines. Takođe, istom ovom kompanijom preko Zagreba možete da letite i iz Podgorice. Za Zagreb u formu za pretragu letova na početku stranice unesite ZAG, a za Podgoricu TGD.

ikona naslovaShopping

Šoping

Kolovare je omiljena gradska ulica u kojoj se nalazi veliki broj suvenirnica i radnji sa autentičnim dalmatinskim proizvodima. Ručno rađene predmete, umetnine i garderobu popularnih domaćih i stranih brendova možete naći dok šetete starim gradom i rivom. Poluotok je i mesto gde možete kupiti jedinstveni nakit u Muzeju stakla ili nekoj od juvelirnica.

Ukoliko želite da se sklonite od gužve, vrućine i kupovinu obavite na jednom mestu, tržni centri su idealno rešenje za vas. Najnoviji i jako posećeni su Supernova i City Galleria.

ikona naslovaHoteli

hoteli

U centru turizma na središnjem Jadranu i predivnom dalmatinskom gradu, najpovoljnije cene smeštaja potražite na linku hoteli u Zadru.

ikona naslovaOsnovne informacije

ikona money

HRK

ikona language

Hrvatski

ikona time-zone

GMT +1:00

ikona plug

220 - 240 V
(Tip C)

ikona airport

ZAD

ikona naslovaAviokompanije koje lete sa ove destinacije

ikona naslovaAerodromi Zadar

Prijava na newsletter za avionske karte

Obaveštenja, popusti i akcije

Želim prvi da saznam najjeftinije cene avio karata!

Treba vam pomoć?

Pomoć

Kontaktirajte nas ukoliko vam je potrebna pomoć oko rezervisanja avio karte ili neka dodatna informacija. Mi smo tu za vas.

Anonimni

Gradimir

srdacan i ljubazan narod

5 godina ago

Review Zadar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *