Kupite avio karte za Rigu i upoznajte glavni i najveći grad Letonije. Smešten na ušću reke Daugave u Riški zaliv, nalazi se na obali Baltičkog mora okružen brojnim ledničkim jezerima i parkovima.

Izuzetno bogato kulturno nasleđe može se uočiti na svakom koraku dok šetajući starim kaldrmisanim ulicama uživate u divnim spomenicima, živopisnim fasadama i crkvama.

Važna međunarodna luka, trgovačko, ekonomsko i obrazovno sedište Baltika, smatra se jednom od najlepših prestonica kontinenta, čija zdanja i prirodna bogatstva privlače turiste iz svih krajeva sveta.

Kako se jednostavno rezervišu avio karte za Rigu?

U prazna polja za pretragu destinacija na početku stranice unesite troslovne kodove gradova (BEG za Beograd i RIX za Rigu).

Nakon što odredite datume putovanja i broj putnika, kliknite na dugme Pronađi let. Pojaviće se lista letova sortiranih po ceni i vremenu, a kada izaberete jedan koji vama odgovara, možete završiti rezervaciju koja je potpuno besplatna.

LetonijaDržava
EvropaKontinent

ikona naslovaTurističke atrakcije

turisticke-atrakcije

Ako odlučite da rezervišete avio karte za Rigu, obeležja i prepoznatljivi simboli koji se posebno ističu su:

  • Stari grad
  • Etnografski muzej na otvorenom
  • Palata Rundala
  • Jurmala
  • Zoološki vrt

Putujte kompanijama Aeroflot i LOT Polish Airlines do letonske prestonice, a povoljne cene letova potražite na našem sajtu.

ikona naslovaShopping

Šoping

Suvenire, autentične proizvode, umetnine i ukrasne predmete od ćilibara možete naći dok prolazite Starim gradom, kvartom Kalnciema Street Quarter i otvorenom pijacom Central Market. Antikvitete, koji su ovde jako popularni, pogledajte duž ulica Vaļņu iela i Krāmu iela.

Odeću i obuću poznatih svetskih brendova možete videti i radnjama u Krišjāņa Barona iela i Tērbatas iela. Ekskluzivna garderoba se nalazi u buticima u Elizabetes iela i 13. janvāra iela.

Ako kupovinu želite da obavite na jednom mestu, onda su tržni centri pravo mesto za vas. Izdvajaju se Galerija Centrs, Galleria Riga i Stockmann Shopping Centre.

ikona naslovaHoteli

hoteli

Pri poseti prestonici Letonije i najvećem gradu Baltika, najpristupačnije cene smeštaja uz široki izbor pogledajte na linku hoteli u Rigi.

Ukoliko možete da birate kada ćete posetiti ovu luku, neka to bude tokom proleća, kada su dani sunčani i vedri.

ikona naslovaOsnovne informacije

ikona money

EUR

ikona language

Letonski

ikona time-zone

GMT +2:00

ikona plug

220 - 240 V
(Tip F)

ikona airport

RIX

ikona naslovaAviokompanije koje lete sa ove destinacije

ikona naslovaAerodromi Riga

Prijava na newsletter za avionske karte

Obaveštenja, popusti i akcije

Želim prvi da saznam najjeftinije cene avio karata!

Treba vam pomoć?

Pomoć

Kontaktirajte nas ukoliko vam je potrebna pomoć oko rezervisanja avio karte ili neka dodatna informacija. Mi smo tu za vas.

Anonimni

Dragoljub

Ljudi su jako nekulturni i nisu od pomoci

5 godina ago

Review Riga.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *