Rezervišite avio karte za Tuluz i upoznajte grad na jugu Francuske na reci Garoni, smešten na obroncima Pirineja između Atlantika i Mediterana.

Prepoznatljiva po izuzetnoj arhitekturi i ružičastim fasadama, ova metropola koju su osnovali Gali, danas je kulturno sedište regije i centar avioindustrije na čitavom kontinentu.

Veliki broj muzeja, predivne crkve i katedrale, kao i izuzetno očuvani dvorci, palate i netaknuta priroda u okolini, pravo su mesto za odmor i užitak.

FrancuskaDržava
EvropaKontinent

ikona naslovaTurističke atrakcije

atrakcije-i-znamenitosti

Kada kupite avio karte za Tuluz, pri obilasku preporučujemo da obavezno posetite:

  • Capitole
  • Baziliku Saint Sernin
  • Kanal du Midi
  • Muzej umetnosti
  • Japanski vrt

Gde da kupite avio karte za Tuluz?

Putujte kompanijama Air France i Lufthansa do Tuluza, a jeftine avionske letove pronađite na našem sajtu.

ikona naslovaShopping

Šoping

Omiljena gradska ulica u kojoj se nalazi veliki broj radnji sa garderobom, poslasticama i tradicionalnim prozivodima je Rue Saint-Rome. U neposrednoj blizini, duž Rue d’Alsace-Lorraine, možete naći suvenirnice i umetnine. Butike sa odećom i obućom poznatih dizajnera potražite u Rue des Arts i trgovima Place Saint-Georges i Place Victor Hugo.

Kada pored kupovine na jednom mestu želite i da se zabavite, preporučujemo odlazak u neki od tržnih centara. Najpoznatiji su Galeries Lafayette i Espace Gramont.

Hrana (restorani)

Hrana

Tuluz je jedan od gastronomskih centara Francuske sa mnogo vrhunskih restorana, gde su cene veoma visoke. Jedan od njih je restoran Mišel Saran, koji nosi i dve Mišelinove zvezdice. Cena jela je od 50€ pa na više, ali ovo je mesto zaista posebno.

Gastronomska ponuda obuhvata: dimljenu patku, kobasice i sireve iz Tuluza, tkz cassoulet of Touluse koji sadrži svinjsko i jagnjeće meso.

Postoje i ekonomičniji restorani  poput Wok to Walk gde za 10€ gde možete naručiti pirinač, meso, povrće kao i brojne delikatese kineske kuhinje.

ikona naslovaHoteli

hoteli

Ukoliko je vaša sledeća destinacija ‘ružičasti grad’ na jugu Francuske, najveći izbor povoljnog i pristupačnog smeštaja nalazi se na linku hoteli u Tuluzu.

ikona naslovaTransport

transport
  • autobus
  • shuttle autobus
  • metro
  • tramvaj
  • taksi

ikona naslovaOsnovne informacije

ikona money

EUR

ikona language

Francuski

ikona time-zone

GMT +1:00

ikona plug

220 - 240 V
(Tip E)

ikona airport

TLS

ikona naslovaAviokompanije koje lete sa ove destinacije

ikona naslovaAerodromi Tuluz

Prijava na newsletter za avionske karte

Obaveštenja, popusti i akcije

Želim prvi da saznam najjeftinije cene avio karata!

Treba vam pomoć?

Pomoć

Kontaktirajte nas ukoliko vam je potrebna pomoć oko rezervisanja avio karte ili neka dodatna informacija. Mi smo tu za vas.

Anonimni

Glorija

skupi hoteli

5 godina ago

Review Tuluz.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *