Rezervišite avio karte za Strazbur i uživajte u prestonici pokrajne Alzas, smeštenoj na levoj obali reke Rajne uz samu granicu sa Nemačkom.

Prepoznatljiva po germanskoj preciznosti, lokalnom šarmu i sedištu brojnih međunarodnih organizacija, jedna je od omiljenih turističkih destinacija u zemlji.

Izuzetna arhitektura, uređeni vrtovi, impresivna zdanja i brojni muzeji očaraće vas svojim lepotom, a predah u gradu Johana Gutenberga začinite izvrsnom domaćom kuhinjom.

FrancuskaDržava
EvropaKontinent

ikona naslovaTurističke atrakcije

turisticke-atrakcije

Ukoliko kupite avio karte za Strazbur, ne propustite priliku da obiđete:

  • Katedralu Notre Dame
  • Palatu Rohan
  • Četvrt Petite France
  • Park de l’Orangerie
  • Vrt dve obale

Kako da kupite avio karte za Strazbur?

Veoma lako i jednostavno na našem sajtu. Najbolja varijanta je Air France let iz Beograda do Pariza, a onda vozom do Strazbura. Za Beograd unesite BEG, a za Strazbur SXB. Nakon unosa datuma polaska i povratka, kao i broja putnika kliknite na dugme Pronađi let.

Sistem na našem sajtu će vam dati obe karte na jednom mestu, tako da možete odmah online da završite rezervaciju i kupovinu.

ikona naslovaShopping

Šoping

Suvenirnice, autentične predmete i loklane proizvode najbolje je potražiti u radnjama u bliizni katedrale i četvrti Petite France. Poslastice i čuvene prodavnice čokolade možete naći u ulicama Rue des Dentelles i Rue de l’Outre.

Garderobu popularnih svetskih brendova i juvelirnice pogledajte na rečnom ostrvu Grand-Île i duž ulice Rue des Orfèvres. Butike sa ekskluzivnom odećom i obućom poznatih modnih dizajnera možete videti u Rue des Hallebardes i Rue de la Mésange.

Ako kupovinu hoćete da obavite na jednom mestu, a da se pritom i zabavite, neki od tržnih centara pravi su izbor za vas. Izdvojićemo Place des Halles i Galeries Lafayette.

ikona naslovaHoteli

hoteli

Kada poželite da upoznate veliku rečnu luku i grad na raskršću, smeštaj po najpovoljnijim cenama nalazi se na linku hoteli u Strazburu.

ikona naslovaOsnovne informacije

ikona money

EUR

ikona language

Francuski

ikona time-zone

GMT +1:00

ikona plug

220 - 240 V
(Tip E)

ikona airport

SXB

ikona naslovaAviokompanije koje lete sa ove destinacije

Prijava na newsletter za avionske karte

Obaveštenja, popusti i akcije

Želim prvi da saznam najjeftinije cene avio karata!

Treba vam pomoć?

Pomoć

Kontaktirajte nas ukoliko vam je potrebna pomoć oko rezervisanja avio karte ili neka dodatna informacija. Mi smo tu za vas.

Anonimni

Gaga

Nocu se ne nmoze spavati od prevelike buke

5 godina ago

Review Strazbur.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *