Rezervišite avio karte za Santorini i upoznajte grčko ostrvo na jugu Kiklada, jedno od najlepših u čitavoj Evropi. Smešteno u središtu Egejskog mora, nalazi se iznad obala Krita.

Danas omiljena turistička destinacija i letovalište na kontinentu, nastala je vulkanskom erupcijom, kojom je označen kraj minojske civilizacije.

Bele prizemne kuće plavih prozora i krovova, raznobojne peščane plaže i zalasci sunca, prepoznatljiva su slika i razglednica ovog delića raja.

GrčkaDržava
EvropaKontinent

ikona naslovaTurističke atrakcije

atrakcije-i-znamenitosti

Ukoliko kupite avio karte za Santorini, uživaćete u znamenitostima i prirodnim bogatstvima, a posebno se izdvajaju:

  • Arheološki muzej
  • Fira
  • Oia
  • Crvena i plaža Kamari
  • Muzej vina

Gde da nađete jeftine avio karte za Santorini?

Najjeftiniji avio prevoz za Santorini kompanijom Aegean preko Atine, možete naći na našem sajtu.

Popunite formu za pretragu letova na početku ove stranice. Za Beograd unesite BEG, a za Santorini JTR. Iz kalendara odaberite datum poletanja i datum povratka. Nakon što odaberete broj putnika kliknite na žuto dugme Pronađi let.

Biće vam izlistani svi raspoloživi letovi sortirani od najjeftinijeg. Pronađite onaj koji vam najviše odgovara i napravite online rezervaciju ili omah i kupovinu Visa ili Master karticom.

ikona naslovaShopping

Šoping

Prolazeći uskim, kaldrmisanim ulicama Fire videćete brojne prodavnice i tezge sa autentičnim proizvodima i suvenirima. Poznate umetničke galerije i predmete od stakla pogledajte u gradiću Oia.

Juvelirnice i nakit možete naći u Zlatnoj ulici najvećeg ostrvskog grada (Odos Ipapantis). Poznate domaće i svetske brendove, ekskluzivnu garderobu i obuću možete pronaći u nekom od tržnih centara. Najposećeniji su Hondos Center i Fabrica Shopping Center.

ikona naslovaHoteli

hoteli

Kada poželite da posetite najlepše grčko ostrvo, veliki izbor smeštaja po povoljnim i pristupačnim cenama potražite na linku hoteli na Santoriniju.

Turistička sezona na plavo belom rajskom ostrvu traje od aprila do kasnog oktobra, a ukoliko želite da izbegnete gužve i visoke cene avio karata i hotela, propustite jul i avgust.

ikona naslovaOsnovne informacije

ikona money

EUR

ikona language

Grčki

ikona time-zone

GMT +2:00

ikona plug

220 - 240 V
(Tip C)

ikona airport

JTR

ikona naslovaAviokompanije koje lete sa ove destinacije

Prijava na newsletter za avionske karte

Obaveštenja, popusti i akcije

Želim prvi da saznam najjeftinije cene avio karata!

Treba vam pomoć?

Pomoć

Kontaktirajte nas ukoliko vam je potrebna pomoć oko rezervisanja avio karte ili neka dodatna informacija. Mi smo tu za vas.

Milena Filipovic

Milena Filipovic

Nocu je mnogo lijepo setati pored mora. Kućice i smeštajni kapaciteti su bajkoviti – sve je belo sa plavim prozorima i vratima. Pogled puca u daljinu

5 godina ago

Review Santorini.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *