Rezervišite avio karte Santo Domingo i upoznajte glavni i najveći grad Dominikanske Republike, smešten u srcu Velikih Antila na južnoj obali ostrva Hispaniola.

Najmnogoljudnija karipska prestonica, svojevrsna zadužbina porodice Kolumbo, očaraće vas divnom arhitekturom, srdačnim i nasmejanim ljudima.

Uživajte u belim peščanim plažama sa drvoredima palmi i mahagonija i šetnji metropolom uz ukus ruma i u ritmu muzike.

AvganistanDržava
Severna AmerikaKontinent

ikona naslovaTurističke atrakcije

znamenitosti-i-atrakcije

Ukoliko kupite avio karte Santo Domingo, predlažemo da obavezno obiđete:

  • Colonial Zone
  • Plaza de la Cultura
  • Muzej ćilibara
  • Ostrvo Saona
  • Plažu Boka Chica

Gde da kupite avio karte Santo Domingo?

Jeftini avio letovi preko kompanija Lufthansa i United Airlines do Santo Dominga mogu se online rezervisati na našem sajtu. Prikazane cene avio karata su sa svim uračunatim taksama i nemate dodatne troškove.

ikona naslovaShopping

Šoping

Prolazeći kroz staro gradsko jezgro, Colonial Zone, pored brojnih suvenirnica, možete naći i jedinstvene prodavnice i umetničke galerije sa autentičnim predmetima. U omiljenoj ulici, Calle El Conde, nalaze se radnje sa najrazličitijom garderobom i juvelirnice sa nakitom od larimara i ćilibara.

Odeću i obuću popularnih modnih brendova možete pogledati u četvrti La Atarazana, a ako kupovinu hoćete da obavite na jednom mestu, tu su i tržni centri. Izdvajamo BlueMall, Sambil Santo Domingo i Agora Mall.

Hrana (restorani)

Hrana

Specijaliteti

Naravno da postoje oni koji vole da idu na sigurno, pa čak i kad je hrana u pitanju. Mada, postoje i oni koji vole isprobavanje novih ukusa i lokalne hrane kuda god da krenu. Stoga, evo nekoliko predloga šta probati u Santa Domingu:

  • Sanchocho – jelo od 7 vrsta mesa
  • Mangu
  • Beli pirinač
  • Zelena salata
  • Slatki pasulj

ikona naslovaHoteli

hoteli

U najvećoj karipskoj metropoli i gradu u kome leto večno traje, smeštaj po najpristupačnijim cenama potražite na linku hoteli u Santo Domingu.

Ako želite da posetite prestonicu Dominikanske Republike, planirajte da to bude u periodu između decembra i maja, kako biste izbegli sezonu kiša i uragana.

ikona naslovaTransport

transport

Od aerodroma do grada postoji taxi prevoz koji je dostupan na aerodromu 24h. Nalazi se odmah po izlasku sa aerodroma. Trajanje vožnje je 40min, a cena je od 50€.

Postoje autobusi koji saobraćaju na ovoj relaciji, ali nisu pouzdani i ne preporučuje se njihove korišćenje, pogotovo noću.

ikona naslovaOsnovne informacije

ikona money

DOP

ikona language

Španski

ikona time-zone

GMT -5:00

ikona plug

100 - 127 V
(Tip A)

ikona airport

SDQ

ikona naslovaAviokompanije koje lete sa ove destinacije

ikona naslovaAerodromi Santo Domingo

Prijava na newsletter za avionske karte

Obaveštenja, popusti i akcije

Želim prvi da saznam najjeftinije cene avio karata!

Treba vam pomoć?

Pomoć

Kontaktirajte nas ukoliko vam je potrebna pomoć oko rezervisanja avio karte ili neka dodatna informacija. Mi smo tu za vas.

Anonimni

Filip

Klima je grozna – pada kisa svaki dan

5 godina ago

Review Santo Domingo.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *