Kupite avio karte za Mikonos i uživajte u jednom od najlepših ostrva Kiklada i čitave Grčke. Smešteno u središnjem delu Egejskog mora, nalazi se daleko od velikih i bučnih gradova.

Prepoznatljivo po belim kućama plavih prozora, starim vetrenjačama i predivnim uvalama, decenijama je pravi turistički raj i omiljena destinacija bogatih i slavnih.

Mesto glamura i atraktivnog noćnog života, raznolikosti i luksuza, očaraće vas svojim šarmom, peščanim plažama i jedinstvenom arhitekturom.

Kako da rezervišete avio karte za Mikonos?

Neophodno je da na početku stranice, u prazna polja za pretragu destinacija, unesete troslovne oznake gradova (BEG za Beograd i JMK za Mikonos).

Kada odredite datum polaska, povratka i broj putnika, kliknite na dugme Pronađi let. Nakon što se odlučite za let koji vam odgovara, možete jednostavno završiti besplatnu rezervaciju. Plaćanje možete izvršiti direktno na našem sajtu Visa ili Master karticom. Ukoliko vam je lakše moguća je uplata i ebankingom ili preko preduzeća.

GrčkaDržava
EvropaKontinent

ikona naslovaTurističke atrakcije

atrakcije-i-znamenitosti

Ukoliko rezervišete avio karte za Mikonos, prirodne lepote i znamenitosti koje ne smete propustiti su:

  • Mala Venecija
  • Arheološki muzej
  • Paraportiani
  • Ftelia
  • Plaže

Jeftine i povoljne cene letove za Mikonos preko kompanija Olympic Air i Aegean Airlines potražite na našem sajtu.

ikona naslovaShopping

Šoping

Šetajući se uskim i isprepletenim ulicama grada Mikonosa naići ćete na prodavnice sa najrazličitijom ponudom. Tu se nalaze suvenirnice, antikvarnice, galerije i juvelirnice. Prodavnice sa popularnim robnim markama i ekskluzivne modne brendove potražite u kvartu Little Venice i ulici Mitropoleos Street.

Ako sve neophodno želite da kupite na jednom mestu, predlažemo obilazak tržnih centara. Najposećeniji su MyMall Mykonos i Hondos Center.

ikona naslovaHoteli

hoteli

Na najlepšem ostrvu Kiklada, najpristupačnije cene smeštaja pronađite na linku hoteli na Mikonosu.

ikona naslovaTransport

transport

Sa dužinom od 12 do 15 km i širinom od 10 km, Mikonos je veoma malo ostrvo. Možete ga obići autobusom, taksijem, automobilom, skuterom ili brodom.

Česte autobuske linije povezuju gotovo sve plaže i turistička odmarališta na ostrvu. Postoje i noćne i dnevne linije, a karte se kupuju i na kioscima.

Taksi prevoz

Mnogobrojna taksi vozila možete naći na glavnom trgu.

Mali taksi – brodovi poznati pod imenom Caiques su živopisni ribarski brodovi koji se za vreme sezone pretvaraju u brodove za prevoz putnika. Caiques polaze iz stare luke glavnog grada i voze do plaža Super Paradise, Agrari i Elia. Glavna Caiques stanica je u luci PlatisIialos, u blizini autobuske stanice. Ovi taksi – brodovi odatle vrlo često voze do plaža Paranga, Paradise, SuperParadise, Agrari i Elia.

ikona naslovaOsnovne informacije

ikona money

EUR

ikona language

Grčki

ikona time-zone

GMT +2:00

ikona plug

220 - 240 V
(Tip C)

ikona airport

JMK

ikona naslovaAviokompanije koje lete sa ove destinacije

Prijava na newsletter za avionske karte

Obaveštenja, popusti i akcije

Želim prvi da saznam najjeftinije cene avio karata!

Treba vam pomoć?

Pomoć

Kontaktirajte nas ukoliko vam je potrebna pomoć oko rezervisanja avio karte ili neka dodatna informacija. Mi smo tu za vas.

Djurdjina Djavo

Djurdjina Djavo

Ostrvo je fenomenalno. Nocni provod i plaze su čista desetka. Malo je kompikovano da se dođe, ali isplati se. Smeštaj i usluga su skuplji nego na ostalim ostrvima. Ali, valjda je zato i najpopularnije

5 godina ago

Review Mikonos.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *