Kupite avio karte za Katmandu i upoznajte glavni i najveći grad Nepala. Smešten u himalajskoj dolini na ušću reke Bišnamati u Bigmati, nalazi se u središnjem delu ove planinske zemlje.

Prestonica na krovu sveta, prepoznatljiva po brojnim budističkim i hinduističkim hramovima i pagodama, najznačajniji je kulturni i turistički centar u ovom delu Azije i omiljena destinacija brojnih hodočasnika.

Metropolu okruženu najvišim vrhovima, prirodnim lepotama i nacionalnim parkovima krase palate, trgovi, drevna zdanja i svetilišta koja se ubrajaju u najznačajnije verske objekte kontinenta.

Kako da rezervišete avio karte za Katmandu?

Neophodno je da u dva prazna polja za pretragu na početku stranice unesete troslovne kodove gradova (BEG za Beograd i KTM za Katmandu).

Kada izaberete datume polaska, povratka i broj putnika, kliknite na Pronađi let. Pojaviće se lista sortiranih letova, a nakon što se odlučite za onaj koji vama odgovara, možete da završite besplatnu rezervaciju.

NepalDržava
AzijaKontinent

ikona naslovaTurističke atrakcije

znamenitosti-i-atrakcije

Ako rezervišete avio karte za Katmandu, neki od najprepoznatljivijih simbola koje morate obići su:

  • Trg Durbar
  • Patan
  • Budanat Stupa
  • Hram Pašupatinat
  • Nacionalni park Čitvan

Kompanije Aeroflot i Fly Dubai prevoze putnike do prestonice na krovu sveta, a jeftine avionske letove nađite na našem sajtu.

ikona naslovaShopping

Šoping

Antikvarnice, knjižare i prodavnice sa garderobom pogledajte u kvartu Thamel, poznatom i po nazivu Tabitha Bahal. Ovde takođe možete naći najrazličitije suvenire i ukrasne predmete. Juvelirnice i umetnine (religiozna thangka oslikana platna) možete videti u susednom gradu Patan, a proizvode od drveta i keramike u četvrti Bhaktapur.

U samom centru i njegovoj okolini primetićete brojne radnje sa planinarskom opremom, a one najbolje se nalaze u ulici Tridevi Sadak. Duž  bulevara New Road postoje radnje sa najnovijim kamerama, fotoaparatima i elektronskom opremom.

ikona naslovaHoteli

hoteli

U prestonici Nepala veliki izbor smeštaj po pristupačnim cenama najbolje je potražiti na linku hoteli u Katmanduu.

Idealan period za posetu ovoj metropoli je tokom oktobra i novembra meseca na početku suve sezone i od februara do aprila.

ikona naslovaOsnovne informacije

ikona money

NPR

ikona language

Nepalski

ikona time-zone

GMT +5:45

ikona plug

220 - 240 V
(Tip C)

ikona airport

KTM

ikona naslovaAviokompanije koje lete sa ove destinacije

Prijava na newsletter za avionske karte

Obaveštenja, popusti i akcije

Želim prvi da saznam najjeftinije cene avio karata!

Treba vam pomoć?

Pomoć

Kontaktirajte nas ukoliko vam je potrebna pomoć oko rezervisanja avio karte ili neka dodatna informacija. Mi smo tu za vas.

Anonimni

Dragojlo

Pejzazi su prekrasni, priroda nekatnuta

5 godina ago

Review Katmandu.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *