Kupite za Adis Abeba avio karte i upoznajte glavni i najveći grad Etiopije. Smešten u središnjem delu zemlje, nalazi se na visoravni u podnožju planine Entoto.

Političko sedište kontinenta i Afričke unije, predstavlja kulturni i obrazovni centar zemlje, prepoznatljiv po velikom broju muzeja, spomenika i hramova.

Blaga klima, široki bulevari ukrašeni drvoredima, specifična arhitektura i raznolikost odlike su jedne od najviših prestonica sveta.

Kako da rezevišete Adis Abeba avio karte?

Na početku stranice se nalaze dva prazna polja za pretragu destinacija. Unesite troslovne kodove gradova (BEG za Beograd i ADD za Adis Abebu).

Kada odredite datume putovanja i broj putnika, kliknite na dugme Pronađi let. Pojaviće se lista svih raspoloživih letova sortiranih po ceni i dužini trajanja putovanja. Nakon što izaberete onaj koji vama najviše odgovara, možete završiti besplatnu rezervaciju.

EtiopijaDržava
AfrikaKontinent

ikona naslovaTurističke atrakcije

turisticke-atrakcije

Ako ste odlučili da rezervišete Adis Abeba avio karte, najznačajnije znamenitosti koje preporučujemo da obiđete su:

  • Nacionalni muzej
  • Merkato
  • Crkva Svetog Đorđa
  • Etnološki muzej
  • Planina Entoto

Kompanije Ethiopian Airlines i Emirates svakodnevno prevoze putnike do ove prestonice, a jeftine avionske letove možete naći na našem sajtu.

ikona naslovaShopping

Šoping

Pijaca Merkato, koja se ubraja u najveće na svetu, mesto je gde možete videti i kupiti bukvalno sve što poželite. Pored namirnica, začina, lokalnih proizvoda i čuvene kafe, ovde se nalaze suveniri, umetnine, grnčarija, tradicionalna garderoba… Pijaca Shiro Meda Market, je manja, mirnija i obično povoljnija.

Ručno rađene predmete pogledajte duž bulevara Churchill Avenue, a u blizini trga Meskel Square potražite prodavnice sa odećom i obućom popularnih domaćih i starnih brendova. Ako želite da se sklonite od gužve i sve neophodno nabavite na jednom mestu, predlažemo neke od tržnih centara. Najpoznatiji su Edna Mall, Dembel City Center i Morning Star Mall.

ikona naslovaHoteli

hoteli

Ukoliko poželite da otputujete u prestonicu Etiopije i centar Afričke unije, veliki izbor smeštaja po najpristupačnijim cenama nalazi se na linku hoteli u Adis Abebi.

ikona naslovaOsnovne informacije

ikona money

ETB

ikona language

Amharski

ikona time-zone

GMT +2:00

ikona plug

220 - 240 V
(Tip C)

ikona airport

ADD

ikona naslovaAviokompanije koje lete sa ove destinacije

ikona naslovaAerodromi Adis Abeba

Prijava na newsletter za avionske karte

Obaveštenja, popusti i akcije

Želim prvi da saznam najjeftinije cene avio karata!

Treba vam pomoć?

Pomoć

Kontaktirajte nas ukoliko vam je potrebna pomoć oko rezervisanja avio karte ili neka dodatna informacija. Mi smo tu za vas.

Dušan

Dusan

Idemo često poslom. Uglavnom je lepo vreme. Poslednji put kad smo bili kiša je pljuštala, pa birajte da idete na putovanje kad ne pada

5 godina ago

Review Adis Abeba.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *