Jeftine Avionske Karte - Top ponude

Kako bi smo vam olakšali pretragu, sva putovanja smo podelili i sortirali. Potrebno je da kliknete na sliku željene kategorije i nakon toga će vam se otvoriti stranice sa konkretnim letovima. U svakom sadržaju ćete naći termine polazaka, avio kompanije koje saobraćaju na odabranoj relaciji, cenu avio karte, red letenja, dimenzije dozvoljenog prtljaga, smeštaj...

Kako rezevisati avio karte?

Kada iz neke od kategorija otvorite određenu stranicu, primetićete dva polja za pretragu destinacija na samom početku. Unesite imena gradova ili njihove troslovne kodove, odaberite broj putnika, datume polaska i povratka, a zatim kliknite na dugme Pronađi let. Izlistaće vam se sve raspoložive mogućnosti, vi se odlučite za jednu koja vama odgovara, izaberite način plaćanja i vaša besplatna rezervacja za let je gotova!

Napomena: Naša preporuka je da avio karte rezervišete što je ranije moguće. Cene karata su promenljive i one pre svega zavise od popunjenosti aviona, izbora klase i dana kupovine. Iznosi rastu kako se bliži trenutak leta.

Direktni letovi iz Srbije i Crne Gore

Ako putujete iz Beograda, Niša, Kraljeva, Podgorice ili Tivta, obezbedili smo stranice sa svim direktnim letovima iz ovih gradova. Pronađite najjeftinije povratne avio karte i letite avio kompanijama Air Serbia, Montenegro Airlines, Wizz Air, Ryanair...

Saveti

Često se dešava da pri kupovini jeftinih avio karata budete ograničeni samo na ručni prtljag (to se naročito odnosi na niskobudžetne avio kompanije) i da je neophopdno doplatiti predati prtljag. Svaka kompanija ima jedinstvene propise i obavezno ih pre polaska na put pročitajte i proverite. Otvorite ovaj link i pogledajte kratak video materijal sa uputstvima kako spakovati svoje lične stvari.