Kupite avio karte za Tampu i upoznajte jedan od najvećih gradova Floride. Smešten u istoimenom zalivu, nalazi se na središnjem delu zapadne obale ove savezne američke države.

Industrijski, ekonomski i obrazovni centar regije, prepoznatljiv po neboderima i mnoštvu zelenila, širom kontinenta je poznat po širokom izboru atrakcija i zabave za decu i odrasle.

Metropola u kojoj možete uživati u brojnim parkovima sa izuzetnim životinjskim svetom i modernim muzejima, smatra se jako popularnom turističkom destinacijom.

Sjedinjene Američke DržaveDržava
Severna AmerikaKontinent

ikona naslovaTurističke atrakcije

Znamenitosti i atrakcije

Kada rezervišete avio karte za Tampu, preporučujemo da obavezno obiđete:

  • Museum of Art
  • Ybor City
  • Busch Gardens
  • Aquarium
  • Beaches

Gde da kupite avio karte za Tampu?

Do Tampe možete putovati kompanijama Norwegian i British Airways, a jeftine i povoljne letove pogledajte na našem sajtu.

ikona naslovaShopping

Šoping

Tampa je fantastično mesto za provod i šoping. Čine ga raznovrsni trgovački centri i prodavnice sa garderobom, obućom, modnim detaljima, elektronskim aparatima i nakitom. Tokom boravka u gradu, obavezno posetite:

  • Centro YBor
  • Hyde Park Village
  • International Plaza and Bay Street
  • Tampa Premium Outlets

Hrana (restorani)

Hrana

Tampa je poznata po raznovrsnoj lokalnoj kuhinji koja uključuje kubanske sendviče, dimljenu ćuretinu, goveđe kobasice, piletinu, pomfrit, prženu i dimljenu ribu, rakove, školjke, salatu Columbia, tropsko voće, kao i kolače od jagoda.

Možete posetiti sledeće restorane i gostionice: Roster Re-Dux, Oxford Exchange, Mermaid Tavern, Mise en Place, Salt Block Hospitality, Bake’ n Babes.

ikona naslovaHoteli

hoteli

Ukoliko želite da posetite grad na zapadnoj obali sunčane države, najpristupačnije cene smeštaja se mogu naći na linku hoteli u Tampi.

ikona naslovaTransport

transport

Tampa ima dva međunarodna aerodroma gde se obavljaju letovi na više od 60 destinacija u okviru SAD kao i 10 međunarodnih.

Ostala prevozna sredstva uključuju: loklane autobuske linije, shuttle autobuse, taksi usluge na kopnu i vodi, usluge limuzina, terenske automobile, rent-a car usluge, električne skutere i biciklove.

ikona naslovaOsnovne informacije

ikona money

USD

ikona language

Engleski

ikona time-zone

GMT -5:00

ikona plug

100 - 127 V
(Tip A)

ikona airport

TPA

ikona naslovaAviokompanije koje lete sa ove destinacije

ikona naslovaAerodromi Tampa

Prijava na newsletter za avionske karte

Obaveštenja, popusti i akcije

Želim prvi da saznam najjeftinije cene avio karata!

Treba vam pomoć?

Pomoć

Kontaktirajte nas ukoliko vam je potrebna pomoć oko rezervisanja avio karte ili neka dodatna informacija. Mi smo tu za vas.

Anonimni

Ceda

Gradski prevoz je vise nego povoljan

5 godina ago

Review Tampa.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *