O aerodromu

Međunarodni aerodrom Tampa (Tampa International Airport ) je udaljen 8km od centra grada Tampe. Jedan je od dva aerodroma u Sjedinjenim Američkim Državama sa kog možete direktno leteti ka četiri grada na Kubi: Havani, Kamagveju, Olginu i Santa Klari.

Osnovne informacije

ikona airport

TPA

ikona money

USD

ikona naslovaLounges

lounge

Saloni na aerodromu Tampa

American Airlines Admirals Club – kontrolna oblast, hol F, blizu gejta 85. Možete naći: alkoholna/bezalkoholna pića, štampu, grickalice, TV, WiFi, radne prostorije.

Radno vreme: 05:15h – 19h, 24/7

Delta Sky Club – kontrolna oblast, hol E, blizu gejta 68. Poseduje: alkoholna/bezalkoholna pića, faks, magazine i štampu, grickalice, TV, WiFi, telefonske govornice.

Otvorite ovaj video i pogledajte unutrašnjost Delta Sky Club salona.

Radno vreme: 04:30h – 07:30h, 24/7

USO Lounge – Ticketing oblast, Nivo 2, iza šaltera avio kompanije British Airways. U ponudi su: besplatne grickalice i piće, TV, biblioteka, video igrice, kompjuterske sale, prostorije za decu, prostorije za odmor.

Radno vreme: 08h – 20h, 24/7

ikona naslovaWiFi

wifi

WiFi mreža je otvorena, tako da se može koristiti besplatno.

ikona naslovaCheck In

check-in

Putnicima se savetuje da sa avio kompanijom kojom putuju provere kada tačno moraju biti na aerodromu da bi se na vreme prijavili na let, kao i da li postoji mogućnost prijave putem interneta.

ikona naslovaTransfer Zona

transfer

Minimalno vreme potrebno putniku da se sa jednog ukrca na drugi let je 40 minuta. Između lokalnih/međunarodnih, međunarodnih i međunarodnih/lokalnih letova najkraće potrebno vreme je 1 sat.

ikona naslovaTransport sa aerodroma

transport-sa-aerodroma

Transport sa aerodroma

Autobus – HART saobraća na svakih 30 minuta do centra Tampe. Autobusko stajalište se nalazi kod Crvenog šaltera za povraćaj prtljaga. Putovanje traje oko 40 minuta. Besplatni šatl autobus polazi sa Nivoa 1 do velikog šoping kompleksa, International Plaza.

Taksi – udruženja Yellow Cab i United Cab kojima se možete prevesti do željene destinacije. Putovanje traje 15-ak minuta do centra grada.

ikona naslovaParking i garaža

parking

Na aerodromu je dostupan kratkoročni parking sa direktnim pristupom do terminala putem lifta. Dugoročni parking je povezan sa aerodromom pešačkim mostovima i prugom. Prvi sat parkiranja na ovim parkinzima je besplatan.

ikona naslovaFree Shop

Šoping

Duty free prodavnice se nalaze u holovima E i F.

Na aerodromu se nalazi banka i nekoliko bankomata i menjačnica.

ikona naslovaLica sa invaliditetom

lica-sa-invaliditetom

Aerodrom je u potpunosti prilagođen putnicima sa invaliditetom i poseduje specijalne toalete, liftove, rampe, kao i TTI/TDD telefone za osobe sa oštećenim sluhom.

Posebna parking mesta su obezbeđena unutar kratkoročnih i dugoročnih parkinga.

ikona naslovaMapa aerodroma

Mapa-aerodroma-Tampa

Prijava na newsletter za avionske karte

Obaveštenja, popusti i akcije

Želim prvi da saznam najjeftinije cene avio karata!

Treba vam pomoć?

Pomoć

Kontaktirajte nas ukoliko vam je potrebna pomoć oko rezervisanja avio karte ili neka dodatna informacija. Mi smo tu za vas.

Marko Bajcetic

Duki

Sjajno iskustvo. Procedure su jako brze i sve je odlicno organizovano

5 godina ago
marko

Sreten

Izuzetno čist aerodrom

5 godina ago

Review Tampa.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *