Kupite avio karte za Rabat online i posetite glavni grad Kraljevine Maroko, smešten na severu Afrike, na ušću reke Bou Regreg u Atlantski okean.

Prestonica autentičnog kolonijalnog stila ukloplljenog sa tradicionalnom arhitekturom Berbera i Mavara, danas je moderna metropola kosmopotiskog duha.

Luka koju krase široki bulevari, drevna zdanja, bogata kultura i nasmejani ljudi, sve je značajna destinacija na turističkoj mapi zemlje.

Kako da rezervišete avio karte za Rabat?

U prazna polja za pretragu letova, koja se nalaze na početku stranice, unesite troslovne kodove gradova (BEG za Beograd i RBA za Rabat).

Kada odaberete datume poletanja i povratka, kao i broj putnika, kliknite na Pronađi let. Odaberite let koji vama odgovara i možete lako i besplatno završiti rezervaciju.

MarokoDržava
AfrikaKontinent

ikona naslovaTurističke atrakcije

Znamenitosti i atrakcije

Ukoliko rezervišete avio karte za Rabat, lepote i znamenitosti koje preporučijemo da posetite su:

  • Kasbah i kapija Bab Oudaia
  • Muzej umetnosti i andaluzijski vrt
  • Džamija Hassan
  • Arheološki muzej
  • Plaže Rabata

Jeftine i povoljne cene letova komapnije Air France do Rabata možete naći na našem sajtu. Iz Beograda se leti preko Pariza da ovog veličanstvenog grada. Odaberite datume putovanja, broj putnika i kliknite na dugme Pronađi let. Biće vam prikazani svi raspoloživi letovi za koje možete odmah online kupiti avio karte,

ikona naslovaShopping

Šoping

Suvenire i autentične predmete pogledajte u ulici Rue Des Consuls u kojoj se takođe nalaze i radnje sa čuvenim tepisima. Juvelirnice i umetničke galerije su smeštene u Starom gradu (Medina). Pijaca na otvorenom, Souq Sabbat, mesto je gde pored začina i lokalnih proizvoda možete kupiti i tradicionalnu garderobu.

Odeću i obuću poznatih svetskih brendova možete videti u nekom od tržnih centara koji su sve popularniji. Preporučujemo Commercial center Méga Mall i Rabat Complex.

ikona naslovaHoteli

hoteli

U prestonici Maroka i gradu na obali Atlantika, veliki izbor smeštaja po cenama koje su najpristupačnije potražite na linku hoteli u Rabatu.

ikona naslovaOsnovne informacije

ikona money

MAD

ikona language

Arapski

ikona time-zone

GMT

ikona plug

220 - 240 V
(Tip C)

ikona airport

RBA

ikona naslovaAviokompanije koje lete sa ove destinacije

Prijava na newsletter za avionske karte

Obaveštenja, popusti i akcije

Želim prvi da saznam najjeftinije cene avio karata!

Treba vam pomoć?

Pomoć

Kontaktirajte nas ukoliko vam je potrebna pomoć oko rezervisanja avio karte ili neka dodatna informacija. Mi smo tu za vas.

Nejla Orlović

Nejla Orlović

Iznenadjujuce, ali bas impresivan grad

5 godina ago

Review Rabat.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *