Rezervišite avio karte za Otavu i upoznajte grad smešten na jugoistoku zemlje, u dolini istoimene reke koja tuda protiče.

Prestonica Kanade ne tako duge istorije, ali izuzetno bogatog kulturnog nasleđa, obiluje muzejima i nacionalnim simbolima i zauzima sve značajnije mesto na turističkoj mapi.

Specifična po dvojezičnosti i uticaju različitih mentaliteta, ova metropola, koju naseljavaju ljudi iz svih delova sveta, smatra se središtem raznolikosti čitavog kontinenta.

KanadaDržava
Severna AmerikaKontinent

ikona naslovaTurističke atrakcije

znamenitosti-i-atrakcije

Kada odlučite da kupite avio karte za Otavu, obeležja i simboli koje preporučujemo da obavezno obiđete su:

  • Parliament Hill
  • National Gallery
  • Museum of Civilization
  • Rideau Canal
  • Gatineau Park

Kako da kupite Avio karte za Otavu?

Najjednostavnije popunjavanjem forme za pretragu letova na početku ove strane. Dovoljno je da unesete datum poletanja, datum povratka i odaberete broj putnika. Klikom na dugme Pronađi letove dobićete listu svih raspoliživih avio karata.

Najbolje konekcije ima kompanija Lufthansa.

ikona naslovaShopping

Šoping

Na čuvenoj pijaci na otvorenom, ByWard Market, pored namirnica, lokalnih jela i poslastica, možete naći i brojne suvenire, umetnine i unikatne predmete. U omiljenoj pešačkoj ulici u gradu, Sparks Street, potražite prodavnice sa popularnim domaćim i stranim modnim brendovima.

Ekskluzivne butike sa skupocenom garderobom i poznatim juvelirnicama pogledajte u četvrti Downtown Rideau district. Ako kupovinu planirate da obavite na jednom mestu, tržni centri u kojima se možete i zabaviti, pravi su izbor. Najposećeniji su CF Rideau Centre i St. Laurent Shopping Centre.

Hrana (restorani)

Hrana

Kanadska kuhinja nije sofisticirana kao evropska, ali je mnogo raznovrsnija od američke. Kanađani cene svežu hranu, bilo da se radi o povrću ili ribi, pa su velike pijace vrlo popularna mesta za nabavku namirnica.

Predlažemo vam da probate Poutine, slatko-slani crveni čips sa ukusom paradajza. To je pomfrit sa komadićima sira i smeđim umakom na bazi goveđeg ili pilećeg bujona i začina.

Crush Cream Soda je slatko-kiselo gazirano piće koje se proizvodi isključivo u Kanadi.

ikona naslovaHoteli

hoteli

Ukoliko poželite da upoznate prestonicu Kanade i raznolikosti, smeštaj po najpovoljnijim cenama nalazi se na linku hoteli u Otavi.

ikona naslovaOsnovne informacije

ikona money

CAD

ikona language

Engleski i Francuski

ikona time-zone

GMT -4:00

ikona plug

100 - 127 V
(Tip A)

ikona airport

YOW

ikona naslovaAviokompanije koje lete sa ove destinacije

Prijava na newsletter za avionske karte

Obaveštenja, popusti i akcije

Želim prvi da saznam najjeftinije cene avio karata!

Treba vam pomoć?

Pomoć

Kontaktirajte nas ukoliko vam je potrebna pomoć oko rezervisanja avio karte ili neka dodatna informacija. Mi smo tu za vas.

Crni Gruja

Crni Gruja

Daleko je, dugo se putuje, ali vredi svaku paru – jedinstveni doživlja

5 godina ago

Review Otava.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *