Kupite avio karte za Nursultan i posetite glavni grad jedne od najvećih zemalja planete. Smešten na reci Išim u prostranoj azijskoj stepi, nalazi se na severu Kazahstana, okružen brojnim jezerima.

Metropola budućnosti koja fascinira svojim zdanjima, razvija se i širi svakodnevno, o čemu sa posebnom pažnjom brinu vodeće svetske građevinske kompanije.

Mlada i potpuno nova prestonica, nekadašnja Astana, koja svakog posetioca ostavlja bez daha svojim futurističkim izgledom, privlači sve veći broj turista i ljudi koji se odlučuju da život započnu baš u ovom velegradu.

Kako se brzo i lako rezervišu avio karte za Nursultan?

U polja za pretragu destinacija, na samom početku stranice, unesite troslovne kodove gradova (BEG za Beograd i TSE za Nursultan).

Kada izaberete datume putovanja i broj putnika, kliknite na dugme Pronađi let. Na ekranu će se pojaviti lista letova sortirana po ceni i vremenu trajanja, a nakon što se odlučite za onaj koji vama odgovara, možete završiti besplatnu rezervaciju.

KazahstanDržava
AzijaKontinent

ikona naslovaTurističke atrakcije

Znamenitosti i atrakcije

Ako odlučite da rezervišete avio karte za Nursultan, samo neka od čuda i prepoznatljivih simbola su:

  • Bajterek kula
  • Nacionalni muzej
  • Kan Šatir
  • Palata mira i pomirenja
  • Duman zabavni park

Avio kompanije Aeroflot i Belavia Airlines svakodnevno prevoze putnike do nove prestonice, a jeftine cene letova pronađite na našem sajtu.

ikona naslovaShopping

Kupovina

Suvenire, umetnine, tradicionalne muzičke instrumente i autentične proizvode možete videti u radnjama duž ulice Syghanaq Street i prodavnici Talisman u bulevaru Respublika Avenue.

Popularne domaće i svetske brendove, juvelirnice, ukrasne predmete i ekskluzivnu garderobu najbolje je potražiti u nekom od brojnih tržnih centara. Oni koji se izdvajaju i koji su omiljeni među posetiocima su Asia Park Mall, KeruenKhan Shatyr i MEGA Silk Way.

Požurite i rezervišite avio karte po najjeftinijim cenama.

ikona naslovaHoteli

hotel

U najmodernijoj prestonici Azije, smeštaj po povoljnim i pristupačnim cenama možete naći na linku hoteli u Nursultanu.

Pravo vreme za obilazak ove mlade metropole, koja je nedavno promenila ime i nazvana po prvom predsedniku, je tokom proleća i jeseni kako biste izbegli vrućine tokom leta i hladne zimske mesece.

ikona naslovaOsnovne informacije

ikona money

KZT

ikona language

Kazaški i Ruski

ikona time-zone

GMT +5:00

ikona plug

220 - 240 V
(Tip C)

ikona airport

TSE

ikona naslovaAviokompanije koje lete sa ove destinacije

ikona naslovaAerodromi Nursultan

Prijava na newsletter za avionske karte

Obaveštenja, popusti i akcije

Želim prvi da saznam najjeftinije cene avio karata!

Treba vam pomoć?

Pomoć

Kontaktirajte nas ukoliko vam je potrebna pomoć oko rezervisanja avio karte ili neka dodatna informacija. Mi smo tu za vas.

Dragoslava Tomić

Dragoslava Tomić

Preko Abaga sam kupila kartu i putovala sa porodicom. Grad je fenomenalan i cene su sasvim korektne.

5 godina ago
bojan

Djuza

Astana izgleda fenomenalno. Pravi grad budućnosti. Najbolje je da putujete Aeroflot-om preko Moskve. Spremite se za dug let.

5 godina ago

Review Nursultan.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *