Kupite avio karte na relaciji Beograd Banja Luka i upoznajte najveći grad u Republici Srpskoj, drugi po veličini u Bosni i Hercegovini, poznat je po reci Vrbas, tvrđavi Kastel, zelenim alejama, lepim ženama…

Beograd Banja Luka red letenja

Avio kompanija Air Serbia redovno saobraća između dve prestonice, a najpovoljnije cene za avio karte potražite na našem sajtu.

Bosna i HercegovinaDržava
EvropaKontinent

ikona naslovaTurističke atrakcije

Znamenitosti i atrakcije

Ukoliko ste pogledali red letenja i rezervisali jeftine avionske karte do Banja Luke, predlažemo da obavezno posetite:

  • Kastel
  • Krivi sat
  • Banski dvor
  • Muzej savremene umetnosti
  • Park Petra Kočića

Hrana (restorani)

Banja Luka je poznata po raznim specijalitetima, od domaće pa do internacionalne kuhinje. Najpopularnija je domaća kuhinja koja nudi razna ukusna jela. Kuvana, pržena, pečena, jela sa roštilja i ražnja.

Za dezert se nudi veliki broj tradicionalnih ukusnih kolača, a za osveženje odlična vina, piva i dobro poznata rakiju.

Banjalučki ćevapi, krajiške pole (pastirski krompir), kozaračka pita, vrbaski lipljen – samo su neki od gastronomskih specijaliteta koje obavezno treba probati. U ponudi su i raznovrsna jela od divljači, a obavezno treba probati i trapist sir.

Tu je i bunjgur – krupno mleveno žito koje se priprema na otvorenoj vatri.

ikona naslovaHoteli

hotel

Obezbedili ste avio karte i potreban vam je smeštaj? U prestonici Republike Srpske i gradu na Vrbasu, veliki izbor smeštaja po pristupačnim cenama se nalazi na linku hoteli u Banja Luci.

ikona naslovaTransport

Osnovno javno transportno sredstvo su gradski i prigradski autobusi.

Cena autobuske karte se naplaćuje po vožnji i iznosi 1.80KM za gradski i od 1.80 do 5.80KM za prigradski saobraćaj (sve zavisi od dužine trajanja putovanja).

Postoji mogućnost kupovine dnevne karte po ceni od 5.50KM i ona važi za: neograničen broj vožnji u toku dana, na svim gradskim linijama.

Kartu za gradski i prigradski prevoz možete kupiti kod vozača u autobusu. Nije je potrebno poništavati već je po zahtevu treba pokazati kondukteru.

ikona naslovaOsnovne informacije

ikona money

BAM

ikona language

Bošnjački, Srpski i Hrvatski

ikona time-zone

GMT +1:00

ikona plug

220 - 240 V
(Tip F)

ikona airport

BNX

ikona naslovaAviokompanije koje lete sa ove destinacije

ikona naslovaAerodromi Banja Luka

Prijava na newsletter za avionske karte

Obaveštenja, popusti i akcije

Želim prvi da saznam najjeftinije cene avio karata!

Treba vam pomoć?

Pomoć

Kontaktirajte nas ukoliko vam je potrebna pomoć oko rezervisanja avio karte ili neka dodatna informacija. Mi smo tu za vas.

Anonimni

Kuzman

Bio, video, toliko od mene

5 godina ago
bojan

Vladan

Nisam ni znao da postoji direktan let iz Beograda za Banja Luku. Sjajna stvar. Kolika je cena avio karte? Možda neka promocija?

5 godina ago

Sanjin Vojić

Gledao sam puno na internetu i našao da su kod vas najeftinije cene avionskih karata. Čini mi se da stalno postoji neka akcija. Sve u svemu za mene je, pošto sam jelte poslovan čovek, let avionom jedini način da brzo završim posao. Ali, bitno mi je da je i avion brz. Mada, Air Serbia uglavnom šalje propelerca, pa letovi duže traju.. Ako ima neka promo cena javljajte. Pozzz

5 godina ago

Sanja Predić

Koliko košta avionska karta i to povratna u martu mesecu – putovanje 15 dana? Kada je najjeftinija tj. za koje datume važe promotivne cene? Samo me zanimaju direktni letovi Air Serbia. Molim ponude, što više ako je moguće, u inbox da mi se pošalju.

5 godina ago

Olgica Bursać

Želim da putujem najjeftinije moguće avionom, samo da ne idem autobusom. Nije mi bitno ni vreme, samo da letim :D. Kad postoj jeftina karta, a da je putovanje vikedom – da odem petak uveče i da se vratim nedelja uveče ili ponedeljak ujutru? Nemojte da mi šaljete sve i svašta, samo jeftine ponude – do 100eur

5 godina ago

Review Banja Luka.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *