WestJet Rewards

WestJet Rewards je program lojalnosti West Jet avio kompanije. Putnici koji postanu članovi ovog benefit programa prilikom svakog leta zarađuju milje i dobijaju bonus milje. Svi poeni koji se sakupe moraju se potrošiti u određenom vremenskom intervalu.

pronadji-let-cta-dugme

Aviokompanije članice

Registracija

online-registracija

Registracija za WestJet Rewards je sastavljena od par jednostavnih koraka. Potrebno je uneti sledeće informacije:

  • ime i prezime
  • datum rođenja
  • e-mail adresu

Prijava za ovaj  program lojalnosti se može izvršiti na ovom linku.

Sakupljanje milja

sakupljanje-milja

Milje se sakupljaju prilikom svakog leta koji izvodi WestJet avio kompanija.

Sakupljanje poena za iskorišćene avio karte

 

Prilikom samog bukiranja leta putnici trebaju naglasiti svom agentu ili avio kompaniji da su članovi programa lojalnosti, kako bi im se milje uspešno dodale.

Količina milja koja se sakupi zavisi od destinacije i dužine leta, što generalno znači da putnici koji putuju internacionalno mogu sakupiti više milja od putnika koji su leteli lokalno.

Takođe, avio kompanija ume da obraduje putnike sa ekstra miljama. Milje se jedino ne dodaju ukoliko su u pitanju nagradne karte.

Trošenje milja

trosenje-milja

Sakupljene milje se mogu potrošiti na više načina:

  • Sedište – milje se mogu iskoristiti da se bukira željeno mesto u avionu, za putnika lično ili za osobu koju putnik izabere
  • Nagradne karte – putnici imaju pravo da sa stečenim miljama dobiju nagradnu kartu. Zavisno od broja sakupljenih milja zavisi i destinacija leta. Mimo nagradnih karata na WestJet letovima, karte se mogu uzeti i za letove avio kompanija koje su članice SkyTeam alijanse.
  • Round the World reward – milje se mogu koristiti i za kreiranje Round the world putovanja. Putnici mogu kreirati itinerer po svojoj volji i obići svet, leteći avio kompanijama Air France, KLM i SkyTeam članicama.

Statusi članstva

statusi

WestJet Rewards program lojalnosti ima 4 nivoa članstva. Početni nivo članstva je Teal. Kako se povećava broj sakupljenih milja, tako se putnici podižu n Silver, Gold ili Platinum nivo.

Putnici koji imaju Gold ili Platinum status imaju povlastice kao što su prioritet pri ukrcavanju, preizimaju prtljaga, mogu poneti dva predata prtljaga bez doplate, neograničeno korištenje salona na aerodromu itd.

Prijava na newsletter za avionske karte

Obaveštenja, popusti i akcije

Želim prvi da saznam najjeftinije cene avio karata!

Treba vam pomoć?

Pomoć

Kontaktirajte nas ukoliko vam je potrebna pomoć oko rezervisanja avio karte ili neka dodatna informacija. Mi smo tu za vas.

Jelena Seratlic

Miljo

Skupio sam milje i uzeo povoljnu avio kartu do Njujorka

5 godina ago

Review WestJet Rewards.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *