Smiles

Smiles je program lojalnosti avio kompanije Gol Transportes Aereos koji je namenjen lojalnim putnicima. Zasnovan je na principu sakupljanja milja pri svakom letu avio kompanije i njenih partnera i trošenju istih na razne povoljnosti.

pronadji-let-cta-dugme

Aviokompanije članice

Registracija

registracija Smiles program lojalnosti

Registracija je besplatna i dostupna svima. Može se izvršiti na web stranici avio kompanije. Potrebno je uneti tražene podatke nakon čega se dobija broj računa na koji se dodaju sakupljene milje.

Sakupljanje milja

let

Milje se sakupljaju na svim letovima avio kompanije Gol Transportes Aereos.  Takođe, sakupljaju se i kod njenih partneskih avio kompanija Emirates, Air France, Delta, KLM, Qatar Airways, Etihad Airways, Alitalia, Air Canada itd. 

Trošenje milja

putovanje

Sakupljene milje se mogu koristiti na neke od povoljnosti u ponudi:

  • nagradne avio karte – mogu se koristiti na Gol Transportes airlines letovima kao i kod njenih partnerskih avio kompanija
  • dodatni prtljag nezavisno od klase putovanja
  • sedište po izboru
  • trgovina u online radnji i buticima

Putnici na Delta Airlines letovima imaju posebne povoljnosti: prijava na let, ukrcavanje i prtljag sa prioritetom, izbor sedišta po želji kao i pristup određenim salonima širom sveta.

Statusi članstva

status

Pored nagradnih milja, na kvalifikovanim letovima se mogu sakupljati i statusne milje koje omogućavaju napredovanje po nivoima članstva:

Smiles

Početni status. Milje se mogu sakupljati i na redovnim i promotivnim letovima.

Silver

10 000 sakupljenih milja ili 10 kvalifikovanih letova u jednoj kalendarskoj godini. Povoljnosti: 25% bonus milja, jedna dodatna torba 1x23kg, promena do 6h pre leta. Sakupljene milje su validne 3 godine.

Gold

18 000 sakupljenih milja ili 18 kvalifikovanih letova. Benefiti: 50% bonus milja, dve dodatne torbe do 23kg, besplatna rezervacija sedišta uključujući i osobu sa kojom se putuje, prijava na let i ukrcavanje sa prioritetom. Sakupljene milje važe za period od 4 godine.

Diamond

30 000 sakupljenih milja ili 30 kvalifikovanih letova. Povoljnosti: tri predata prtljaga 3x23kg, 100 % bonus milja, prijava na let, ukrcavanje i prtljag sa prioritetom (uključujući i osobu sa kojom se putuje), pristup salonima širom sveta, besplatna rezervacija sedišta, besplatna promena na dan leta – isto važi i za osobe koje nalaze u istoj rezervaciji. Sakupljene milje važe 10 godina.

Prijava na newsletter za avionske karte

Obaveštenja, popusti i akcije

Želim prvi da saznam najjeftinije cene avio karata!

Treba vam pomoć?

Pomoć

Kontaktirajte nas ukoliko vam je potrebna pomoć oko rezervisanja avio karte ili neka dodatna informacija. Mi smo tu za vas.

Sladjana Stanisic

Anita

Preporuka ukoliko često putujete. Odlična prednost što uključuje određene povoljnosti i za osobu sa kojom putujete!

5 godina ago

Review Smiles.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *