Skywards

Frequent flyer program Emirates avio kompanije se naziva Skywards. Dok putnici koriste letove Emirates avio kompanije, kao i njenih brojnih partnera, sakupljaju Tier i Skywards milje. Milje se mogu zaraditi prilikom korišćenja specijalnih ponuda ostalih partnera (banke, prodavnice, hoteli itd). Sakupljene milje važe tri godine.

pronadji-let-cta-dugme

Aviokompanije članice

Registracija

Skywards-registracija

Kako se registrovati na program lojalnosti?

Registracija za program lojalnosti je besplatna. Potrebno je samo popuniti jednostavnu aplikaciju koja se nalazi na web sajtu avio kompanije Emirates. Članstvo u ovom programu lojalnosti daje putnicima šansu da sakupljaju i troše milje sa Emirates i Flydubai avio kompanijama, kao i njihovim mnogobrojnim partnerima. Prilikom prvog leta svaki novi član dobija bonus od 5000 milja.

Registracija se može izvršiti na stranici program lojalnosti log in.

Sakupljanje milja

Skywards-sakupljanje-milja

Skywards program lojalnosti sakupljanje milja

Milje se sakupljaju pri svakom letu, a broj istih zavisi od destinacije, klase kojom se putuje i statusa članstva unutar programa lojalnosti. Tako na Prvoj i Biznis klasi se dobiju bonusne milje a po statusima članstva: 25% bonusnih milja za Silver članove, 50% za Gold i 75% za Platinum.

Takođe, mogu se sakupiti pri svakoj kupovini usluge kod nekog od globalnih partnera avio kompanije Emirates: avio kompanija, rent-a car kompanija, hotela, banaka… Pored Skywards milja, dodatno se mogu sakupljati statusne milje pri svakom letu avio kompanijama Emirates i Fly Dubai na bilo kojoj tarifi.

Trošenje milja

Milje se mogu trošiti na neke od povoljnosti u ponudi:

  • Nagradna avio karta
  • Avio karte na letovima Flydubai avio kompanije
  • Upgrade na višu klasu
  • Karte za sportske i muzičke događaje
  • Hotelski smeštaj, rent-a car
  • Milje se mogu preneti i pokloniti, kao i donirati nekoj od dobrotvornih organizacija.

Statusi članstva

Skywards-statusi

Skywards statusi članstva

Putnici dobijaju milje svaki put kada lete Emirates ili Flydubai avio kompanijama. U zavisnosti od broja sakupljenih milja, postoje statusi članstva unutar programa lojalnosti, a samim tim i različite privilegije:

Emirates Skywards Blue: Neograničen besplatni WiFi na letovima u Prvoj i Biznis klasi, na Ekonomskoj klasi putnici imaju pravo na popust na WiFi, prednost prilikom čekanja na aerodromu, pristup salonu, itd.

Emirates Skywards Silver: Putnici se mogu pridružiti Silver članovima kada skupe 25.000 Tier milja, odnosno lete više od 25 puta. Benefiti ovog članstva se ogledaju u tome što putnici imaju pravo na prednost prilikom bordinga, pristup salonu, itd. Takođe imaju pravo na prekoračenje prtljaga do 12kg.

Emirates Skywards Gold: Potrebno je 50.000 milja, odnosno 50 letova kako bi se postao Gold član. Putnici koji su u ovom članstvu imaju neograničen internet na letu, besplatno biranje sedišta u ekonomskoj klasi, kao i garantovano mesto iako je let popunjen. Takođe imaju prioritet pri uzimanju prtljaga, kao i pravo na dodatnih 16kg prtljaga.

Emirates Skywards Platinum: Privilegije Platinum članstva su rezervisane za putnike koji sakupe više od 150.000 Tier milja. Svaku put kada putnik leti Emirates letom ostvaruje 75% Skyward milja bonusa. Sve milje koje steknu putnici ovog članstva ne mogu vremenom isteći. Ostvaruje se pravo na težinsko prekoračenje prtljaga do 20kg.

Prijava na newsletter za avionske karte

Obaveštenja, popusti i akcije

Želim prvi da saznam najjeftinije cene avio karata!

Treba vam pomoć?

Pomoć

Kontaktirajte nas ukoliko vam je potrebna pomoć oko rezervisanja avio karte ili neka dodatna informacija. Mi smo tu za vas.

Jelena Seratlic

Jelena

Svoje milje sam iskoristila da letim biznis klasom, pravi merak!

5 godina ago

Review Skywards.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *