Saga Club

Saga Club je program lojalnosti namenjen redovnim putnicima aviokompanije Icelandair.

Sakupljeni poeni mogu da se iskoriste za besplatnu avio karta kao i mnogobrojne usluge na letovima aviokompanija Icelandair kao i partnerskih aviokompanija.

pronadji-let-cta-dugme

Aviokompanije članice

Registracija

Saga-Club-registracija

Registracija može da se izvrši na zvaničnoj web stranici aviokompanije Icelandair. Potrebno je ispuniti polja sa ličnim podacima da bi se kreirao nalog. Posredstvom naloga moguće je imati uvid u broj sakupljenih poena.

Sakupljanje milja

Saga-Club-sakupljanje-milja

Saga poene je moguće sakupljati prilikom kupovine karata na letovima Icelandaira. Dodatni poeni se mogu sakupiti i kupovinom proizvoda i usluga tokom leta.

Broj poena na letovima Icelandair na letovima između Islanda i Evrope iznosi od 850 do 5100 u zavisnosti od putničke klase u kojoj se leti. Između Islanda i Severne Amerike može se sakupiti od 1200 do 7200 poena u zavisnosti od putničke klase.

Poeni se mogu sakupljati na letovima partnerskih aviokompanija Finnair, Alaska Airlines, JetBlue kao i Air Island Connect. Ekstra poeni mogu se sakupljati i boravkom u određenim hotelima, korišćenjem rent-a-car usluga.

Trošenje milja

Saga bonus poene možete potrošiti na različite načine:

  • bonus avio karta na Islandair kao i na partnerskim aviokompanijama
  • kupovinom proizvoda ili obroka tokom leta
  • kupovinom sedišta sa više prostora za noge
  • upgrade – prelazak na višu klasu
  • hotelski smeštaj, rent-a car agencije
  • pokloniti poene porodici i prijateljima

Statusi članstva

Asiana-Club

Sakupljeni poeni neophodni su za prelazak u veći status članstva u kome putnici dobijaju veliki broj benefita.

Saga Bonus članstva

  • Srebrni status članstva može se osvojiti ukoliko se sakupi 40000 kredita/ poena tokom godinu dana. Pogodnosti: prioritetna prijava na letu i ukrcavanje, dodatan komad prtljaga, pristup salonu, korišćenje limuzine, premium usluge za supruga/suprugu.
  • Zlatni status članstva može se osvojiti ukoliko se sakupi 80000 kredita/ poena tokom godinu dana. Pogodnosti: prioritetna prijava na letu i ukrcavanje, dodatan komad prtljaga, korišćenje brze trake, pristup salonu, korišćenje limuzine, premium usluge za supruga/suprugu, WIFI na letu, parking mesto na aerodromu Keflavik.

Prijava na newsletter za avionske karte

Obaveštenja, popusti i akcije

Želim prvi da saznam najjeftinije cene avio karata!

Treba vam pomoć?

Pomoć

Kontaktirajte nas ukoliko vam je potrebna pomoć oko rezervisanja avio karte ili neka dodatna informacija. Mi smo tu za vas.

Sladjana Rašović

Tarik Fetic

Uglavnom mi kartica lojalnosti služi da na letu poručim ukusan obrok, kupim sedište sa vise prostora za noge…super stvar!

5 godina ago

Review Saga Club.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *