Blue Biz

Blue Biz je program lojalnosti, avio prevoznika Air France, kome mogu pristupiti zaposleni bilo koje kompanije, širom sveta.

Svaki put kad neki član kompanije putuje sa avio prevoznicima kao što su Air France, KLM, Delta Air Lines, China Southern Airlines i Kenya Airways dobija takozvane Plave kredite.

pronadji-let-cta-dugme

Aviokompanije članice

Registracija

Blue-biz-registration

Registracija je besplatna i možete je izvršiti na Air France BlueBiz Login. BlueBiz je otvoren prema svim kompanijama, osim onima koje već imaju neki vid partnerstva sa Air France, KLM, Delta Air Lines, China Southern Airlines i Kenya Airways.

Nakon registracije na mail će vam stići potvrda o otvorenom nalogu i broj kartice za benefit program koja je aktivirana i koju možete odmah da koristite.

Sakupljanje milja

Blue-biz-sakupljanje-milja

Ukoliko neko od zaposlenih putuje sa Air France, KLM, Delta Air Lines, China Southern Airlines ili Kenya Airways avio prevoznicima, automatski dobija Plave kredite. Potrebno je samo da prilikom bukiranja leta pokažete BlueBiz karticu svoje firme. Jedan Plavi kredit iznosi jedan dolar. Zavisno od destinacije, klase kojom putujete, dobijate i kredite.

Trošenje milja

Blue-biz-trosenje-milja

Na koji način moćete trošiti milje u Blue Biz programu lojalnosti?

  • Karta – da bi menjali Plave kredite za kartu, potrebno je samo da imate dovoljno istih da pokrije odabranu tarifu. U tom slučaju obraćate se direktno avio kompaniji i kod njih preuzimate avionsku kartu
  • Menjanje klase – Plavi krediti se mogu iskoristiti za promenu na klasu po izboru. U većini slučajeva se radi upgrade na aerodromu, mada preporučujemo da pozovete i agenta gde ste kupili avio karte
  • Forma plaćanja – prilikom zakazivanja leta putem interneta, mogu se navesti Plavi krediti kao način plaćanja.
  • Hrana na letu – na dugim letovima u Premium ekonomskoj i ekonomskoj klasi, nude se tri tradicionalna jela kao i četiri jela sa A la Carte menija.
  • Prtljag – Plavim kreditima se može online kupiti  dodatni prtljag.

Prijava na newsletter za avionske karte

Obaveštenja, popusti i akcije

Želim prvi da saznam najjeftinije cene avio karata!

Treba vam pomoć?

Pomoć

Kontaktirajte nas ukoliko vam je potrebna pomoć oko rezervisanja avio karte ili neka dodatna informacija. Mi smo tu za vas.

Jelena Seratlic

Vesna

Posle par letova vec sam sakupila dovoljno milja da imam nagradno putovanje, povela sam decu u Pariz super je bilo

5 godina ago

Review Blue biz.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *