Ukoliko tražite najjeftinije avio karte kompanije Ryanair na relaciji Dablin Podgorica, na pravom ste mestu. Na našem sajtu brzo i jednostavno možete online rezevisati mesta za direktan let između dve prestonice.

pronadji-let-cta-dugme

bording-karta-na-telefonu

Dablin Podgorica – Cena

Povratne avio karte rezervišite po ceni već od 87 evra. Treba imati na umu da su iznosi avio karata podložni promenama, pa preporučujemo da ih rezervišete što pre.

Kako rezervisati avio karte?

U dva prazna polja na vrhu stranice treba upisati nazive željenih gradova ili njihove troslovne kodove – DUB za Dablin i TGD za Podgoricu. Nakon ovoga, sledi odabir broja putnika i datuma ili vremenskog perioda putovanja.

Klikom na dugme Pronađi let automatski će vam se prikazati dostupni letovi, a na vama je da izaberete onaj koji vam odgovara. Poslednji korak predstavlja unošenje osnovnih informacija o putniku i načinu plaćanja za koji se odlučite. Ovim je vaša besplatna rezervacija avio karte za Podgoricu završena!

ikonica-avio-karta-pasos

Red letenja

Avio kompanija Ryanair će od 02. aprila 2020. godine iz prestonice Irske do Podgorice saobraćati dva puta nedeljno.

Polasci će se sa aerodroma Dablin obavljati dva puta nedeljno – četvrtkom u 17:05h (dolazak u 21:25h) i nedeljom u 17:10h (dolazak u 21:30h). Sletanje je na aerodromu Podgorica.

*termini polazaka se odnose na lokalno vreme!

Dozvoljeni prtljag

Ručni prtljag

Putnicima avio kompanije Ryanair dozvoljen je unos jedne manje torbe dimenzija do 40x20x25cm.

ikonica-prtljag-4

Predati prtljag

Predati prtljag nije uljučen u cenu kupljene avio karte, već se može poneti uz doplatu. Više informacija o predatom i ručnom prtljagu ove avio kompanije možete pogledati ovde.

Smeštaj u Podgorici

Nakon što ste kupili najjeftinije avio karte iz Dablina za prestonicu Crne Gore, pristupačne cene hotela, hostela i apartmana možete naći na linku smeštaj u Podgorici.

Letovi iz Podgorice

Ako vas interesuju detalji o odlaznom letu, sve informacije pretražite na stranici avio karte iz Podgorice do Dablina i naći ćete sve što vas zanima.

kaja-bogojevic

Danilo

Imate li povratne letove podgorica dablin

3 godine ago

Review Dablin Podgorica avio karte.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Prijava na newsletter za avionske karte

Obaveštenja, popusti i akcije

Želim prvi da saznam najjeftinije cene avio karata!

Treba vam pomoć?

Pomoć

Kontaktirajte nas ukoliko vam je potrebna pomoć oko rezervisanja avio karte ili neka dodatna informacija. Mi smo tu za vas.