Kupite avio karte za Prištinu i posetite glavni i najveći grad Autonomne Pokrajine Kosovo i Metohija. Smešten u podnožju planine Goljak, nalazi se na obodu Kosovske kotline na jugu Srbije.

Kolevka nacionalne kulture, vere i istorije, uvek na raskrsnici puteva i udaru osvajača, danas je centar ekonomije i obrazovanja na ovom delu Balkanskog poluostrva i predstavlja metropolu koja se užurbano razvija i raste.

Okružena prirodnim lepotama, crkvama, džamijama i drevnim manastirima od izuzetnog značaja, ova prestonica, srednjevekovno sedište kraljeva i kneževa, predstavlja sve značajniju turističku destinaciju.

Kako da rezervišete avio karte za Prištinu?

Na početku stranice, u prazna polja za pretragu destinacija, unesite troslovne kodove gradova (BEG za Beograd i PRN za Prištinu).

Kada odredite datume polaska, povratka i broj putnika, kliknite na dugme Pronađi let. Nakon što iz liste sortiranih letova izaberete onaj odgovarajući, možete završiti potpuno besplatnu rezervaciju.

SrbijaDržava
EvropaKontinent

ikona naslovaTurističke atrakcije

atrakcije-i-znamenitosti

Ako rezervišete avio karte za Prištinu, od brojnih simbola, obeležja i atrakcija grada i okoline izdvajamo:

  • Nacionalnu biblioteku
  • Manastir Gračanicu
  • Carsku džamiju
  • Gazimestan
  • Nacionalni park Šar planina

Kompanija Austrian Airlines redovno saobraća do Prištine, a povoljne avionske letove možete naći na našem sajtu.

ikona naslovaShopping

Šoping

Šetajući se ulicom Cara Dušana i glavnim gradskim trgom (Trg bratstva i jedinstva), videćete radnje sa suvenirima, autentičnim predmetima, umetninama i lokalnim proizvodima. Odeću i obuću popularnih stranih brendova, juvelirnice i zanatske radionice sa ručno rađenim posuđem od srebra možete naći u prodavnicama u centru.

Ukoliko želite da sve neophodno kupite i nabavite na jednom mestu, to možete učiniti u nekom od tržnih centara koji su jako posećeni. Izdvojićemo Royal Mall, Albi Mall i Grand Store.

ikona naslovaHoteli

hoteli

Kada odlučite da obiđete i upoznate prestonicu južne srpske pokrajine, veliki izbor smeštaja po najpovoljnijim cenama možete pronaći na linku hoteli u Prištini.

ikona naslovaOsnovne informacije

ikona money

EUR

ikona language

Albanski i Srpski

ikona time-zone

GMT +1:00

ikona plug

220 - 240 V
(Tip F)

ikona airport

PRN

ikona naslovaAviokompanije koje lete sa ove destinacije

ikona naslovaAerodromi Priština

Prijava na newsletter za avionske karte

Obaveštenja, popusti i akcije

Želim prvi da saznam najjeftinije cene avio karata!

Treba vam pomoć?

Pomoć

Kontaktirajte nas ukoliko vam je potrebna pomoć oko rezervisanja avio karte ili neka dodatna informacija. Mi smo tu za vas.

Anonimni

Dragoslav

Novi dio grada je hladan, nisam odusevljena. A ima dosta vojske pa se ne osećam prijatno. Mada, vidi se da ima dosta bogataša..

5 godina ago

Review Priština.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *