Kupite avio karte za Kanberu i posetite glavni i najmnogoljudniji grad u unutrašnjosti Australije. Izgrađen oko veštačkog jezera Barli Grifin, nalazi se na jugoistoku kontinenta između planinskih masiva, savana i šuma eukaliptusa.

Prestonica prepoznatljiva po uređenosti, velikom broju muzeja i galerija, predstavlja centar političke moći i sedište vlasti.

Moderna metropola, nastala početkom prošlog veka, okružena nacionalnim parkovima, u kojoj turizam zauzima sve značajniju ulogu, smatra se jednom od idealnih za život na planeti.

Kako da sami rezervišete avio karte za Kanberu?

Na početku stranice se nalaze dva prazna polja za pretragu u koja je neophodno uneti troslovne kodove (BEG za Beograd i CBR za Kanberu).

Odredite datume polaska, povratka i broj putnika, a zatim klknite na dugme Pronađi let. Pojaviće se lista sortirana po ceni ili dužini leta, a kada izaberete onaj koji vama odgovara, možete završiti rezervaciju koja je besplatna.

AustralijaDržava
AustralijaKontinent

ikona naslovaTurističke atrakcije

znamenitosti-i-atrakcije

Ukoliko rezervišete avio karte za Kanberu, znamenitosti i prirodne lepote koje se posebno ističu su:

  • National Museum of Australia
  • National Gallery
  • Botanic Gardens
  • Nanadgi National Park
  • Tidbinbilla

Do prestonice Australije, kompanije Qatar Airways i Etihad Airways saobraćaju svakodnevno, a povoljne cene avionskih letova možete naći na našem sajtu.

ikona naslovaShopping

Šoping

U četvrti Braddon možete videti veliki broj suvenirnica, galerija i radnji sa autentičnim proizvodima i umetninama. Garderobu popularnih domaćih i svetskih robnih marki pogledajte u prodavnicama duž ulice Lonsdale Street i samom gradskom centru (CBD).

Najpoznatije juvelirnice, odeću i obuću ekskluzivnih modnih brendova potražite u kvartu Manuka i ulicama Bougainville Street i Franklin Street. Ako pored kupovine na jednom mestu, želite i da se dobro zabavite, predlažemo neke od tržnih centara, a najposećeniji su Canberra Centre i Westfield Belconnen.

ikona naslovaHoteli

hoteli

U poseti glavnom gradu Australije i uređenoj metropoli, smeštaj po najpristupačnijim cenama pronađite na linku hoteli u Kanberi.

ikona naslovaOsnovne informacije

ikona money

AUD

ikona language

Engleski

ikona time-zone

GMT +9:00

ikona plug

220 - 240 V
(Tip I)

ikona airport

CBR

ikona naslovaAviokompanije koje lete sa ove destinacije

Prijava na newsletter za avionske karte

Obaveštenja, popusti i akcije

Želim prvi da saznam najjeftinije cene avio karata!

Treba vam pomoć?

Pomoć

Kontaktirajte nas ukoliko vam je potrebna pomoć oko rezervisanja avio karte ili neka dodatna informacija. Mi smo tu za vas.

Anonimni

Djordje

Nista specijalno. Ipak je bilje da se obiđu Sidnej i Melburn

5 godina ago

Review Kanbera.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *