Rezervišite avio karte Beograd Klivlend i upoznajte drugi najveći grad u saveznoj američkoj državi Ohajo, koji se nalazi na ušću reke Kajahoga u jezero Iri.

Nekada sedište teške industrije, danas je obrazovni i medicinski centar koji se ponosi svojim izuzetnim kulturnim naslađem i prostranim parkovima po kojima je prepoznatljiv.

Metropola stotinu nacija, sa brojnim muzejima, pozorištima i razvijenom muzičkom scenom, smatra se jednom od omiljenih za život na čitavom kontinentu.

Rezervišite avio karte Beograd Klivlend brzo i lako!

Unesite troslovne kodove gradova u prazna polja za pretragu destinacija na početku stranice (BEG za Beograd i CLE za Klivlend).

Zatim, nakon odabira broja putnika i datuma polaska i povratka, kliknite na Pronađi let. Kada pronađete let koji vam odgovara, jednostavno i besplatno možete da završite rezervaciju. Plaćanje možete izvršiti ebankingom, uplatom u banci ili Visa – Master karticom online prilikom pravljenja rezervacije na našem sajtu.

Sjedinjene Američke DržaveDržava
Severna AmerikaKontinent

ikona naslovaTurističke atrakcije

turisticke-atrakcije

Ukoliko kupite avio karte Beograd Klivlend, uživajte u brojnim znamenitostima, a izdvajaju se:

  • Museum of Art
  • Rock and Roll Hall of Fame
  • Metroparks Zoo
  • Botanical Garden
  • Cleveland Orchestra

Najjeftinije cene letova iz Beograda za Klivlend kompanijom Lufthansa potražite na našem sajtu. U oba smera imaćete kratko međusletanje u Frankfurtu.

ikona naslovaShopping

Šoping

Šetajući kroz centar grada, Downtown, možete naći brojne suvenirnice i prodavnice sa lokalnim proizvodima. Antikvitete potražite duž bulevara Lorain Avenue, dok se umetničke galerije nalaze u kvartu Little Italy.

Garderobu i popularne brendove pogledajte u radnjama smeštenim u blizini trga Public Square. Ekskluzivnu odeću i obuću možete videti u četvrti Tremont. Ako pri kupovini hoćete i da se zabavite, tu su izuzetni tržni centri. Preporučujemo Tower City Center, The Arcade i Westgate Shopping Center.

ikona naslovaHoteli

hoteli

U poseti ‘šumskom gradu’ na obali jezera Iri, smeštaj po cenama koje su najpristupačnije nađite na linku hoteli u Klivlendu.

ikona naslovaOsnovne informacije

ikona money

USD

ikona language

Engleski

ikona time-zone

GMT -5:00

ikona plug

100 - 127 V
(Tip A)

ikona airport

CLE

ikona naslovaAviokompanije koje lete sa ove destinacije

Prijava na newsletter za avionske karte

Obaveštenja, popusti i akcije

Želim prvi da saznam najjeftinije cene avio karata!

Treba vam pomoć?

Pomoć

Kontaktirajte nas ukoliko vam je potrebna pomoć oko rezervisanja avio karte ili neka dodatna informacija. Mi smo tu za vas.

Anonimni

Emilijan

Pozicija grada je odlicna – lako se orijentisati

5 godina ago

Review Klivlend.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *