China Eastern Airlines

Sedište avio kompanije China Eastern Ailrines nalazi se u Šangaju. Osnovala je bivša uprava civilnog vazduhoplovstva u januaru 1957. godine. Trenutno upravlja flotom od preko 600 letelica, prosečne starosti ispod 6 godina, što je jedna od najmlađih flota većih aviokompanija širom sveta.

Kao članica Sky Team alijanse opslužuje preko 100 miliona putnika i zauzima sedmo mesto u svetu. Leti prema 1.052 destinacije u 177 zemalja. Program lojalnosti je Eastern Miles.

DESTINACIJE

Poletite iz Šangaja do fantastičnog Los Anđelesa, večnog grada Rima ili posetite očaravajuće i egzotične Maldive.

PRTLJAG

Putnici imaju pravo na besplatan predati prtljag shodno izabranoj putničkoj klasi kao i destinaciji prema kojoj se leti.

U ekonomskoj klasi na domaćim i međunarodnim letovima, putnici mogu da uživaju u udobnim sedištima, štampi, ekranima za zabavu.

Biznis i prva klasa pružaju putnicima maksimalne benefite i komfor na letu. Pored sedišta koji se pretvaraju u ravan krevet, na raspologanju su ukusni kineski i internacionalni delikatesi.

U sledećem video klipu možete da pogledate benefite putničke kabine prve klase.

ČEKIRANJE

Na let avio kompanije China Eastern Airlines možete se prijaviti putem interneta.  Potrebno je uneti prezime i ime tačno kao u pasošu, broj karte ili rezervacije, i na kraju broj pasoša.

Prijava za let dostupna je 48h do 24h pre poletanja u zavisnosti od aerodroma, a zatvara se 1h pre početka poletanja. Boarding karta se preuzima na aerodromu kako za domaće tako i za međunarodne letove.

SPECIJALNI ZAHTEVI

Deca i bebe lete u pratnji roditelja ili staratelja sa navršenih 18. godina. Beba nema svoje sedište, već sedi u krilu roditelja, dok deca starija od 2 godine imaju posebno mesto u avionu.

Ako vam je potrebna posebna asistencija na letu, možete poslati specijalni zahtev avio kompaniji ili nama na mail info@abago.com.

Sladjana Rašović

Srecko Kisic

Ljubazno osoblje, ekonosmka klasa ima udobna sedista-sendvice ukusne. Eh, mogu tek da zamislim kako je u biznis klasi, verujem uzivanje!

4 godine ago

Review China Eastern Airlines. Odustani od odgovora

Share
Published by
Sladjana Rašović

Recent Posts

Air Montenegro

3 godine ago

Hawaiian Airlines

4 godine ago

South African Airways

4 godine ago

Philippine Airlines

4 godine ago

Mandarin Ailrines

4 godine ago

AnadoluJet

4 godine ago