Hawaiian Airlines

Hawaiian Airlines je nacionalni avio prevoznik američke države Havaji. Centralni je hub Danijel K Inuje u Honolulu.

Jedna je od najstarijih američkih avio kompanija koja se nalazi na vrhu liste prevoznika sa najmanjim brojem otlazanih letova.

Avio kompanija leti prema destinacijama u okviru azijskog dela Pacifika. Pored toga letovi se obavljaju prema šest međunarodnih destinacija. Program lojalnosti je Hawaiian Miles.

DESTINACIJE

Odaberite neku od destinacija u ponudi i putujte sa avio kompanijom Hawaiian Airlines.

Bilo da se odlučite za Los Anđeles, Boston, San Dijego, Tokio, nećete zažaliti.

PRTLJAG

U zavisnosti od klase putovanja imaćete manje ili više dozvoljenog prtljaga. Takođe, možete poneti vašu omiljenu sportsku opremu ili drugi vid specijalnog prtljaga. Prevoziće se u predatom ili ručnom prtljagu u zavisnosti od veličine i težine.

ČEKIRANJE

Check in se može obaviti na web stranici avio kompanije od 24h pre leta. Postoji mogućnost izbora sedišta kao i doplate za prtljag. Prilikom prijave na letu potrebno je uneti broj rezervacije i prezime. Bording karta stiže na mejl. Može se odštampati ili zadržati u elektronskoj formi.

KLASE

U ekonomskoj klasi putnici mogu da uživaju u više prostora u okviru sedišta, ekranima za zabavu, ukusnom obroku i ponudi pića.

Prva klasa pružaju putnicima maksimalan komfor na letu. Pored sedišta koji se pretvaraju u ravan krevet, na raspologanju su jela pripremljena po tradicionalnoj havajskoj recepturi.

U sledećem linku možete pogledati sve benefite koje nudi avio kompanija tokom leta.

SPECIJALNI ZAHTEVI

Potrebno je unapred obavestiti avio kompaniju ukoliko putnik ima određeni specijalni zahtev.

Trudnice treba da poseduju lekarsko uverenje kako bi neometano mogle da lete.

Manje kućne ljubimce moguće je prevoziti u transporteru u okviru kabine, dok se veći kućni ljubimci prevoze u prtljažnom delu aviona.

Ako vam je potrebna posebna asistencija na letu, možete poslati specijalni zahtev avio kompaniji ili nama na mail info@abago.com.

Sladjana Rašović

Marija Markovic

Želja mi je da letim do Havaja, da se suncam na belim i peskovitim plažama, uživam uz koktele. Kolega mi je rekao da odaberem upravo ovu avio kompaniju, posto su maksimalno profesionalni i organizovani.

4 godine ago

Review Hawaiian Airlines. Odustani od odgovora

Share
Published by
Sladjana Rašović

Recent Posts

Air Montenegro

3 godine ago

South African Airways

4 godine ago

China Eastern Airlines

4 godine ago

Philippine Airlines

4 godine ago

Mandarin Ailrines

4 godine ago

AnadoluJet

4 godine ago