Air Montenegro

Air Montenegro je crnogorska nacionalna avio kompanija sa sedištem u Podgorici.
Osnovana je 2021. godine, a iste godine počela je i sa letovima.
Fokusirana je samo na međunarodne letove, s’ obzirom da je razdaljina između jedina dva aerodroma u Crnoj Gori u Podgorici i Tivtu, 80 km.

WEB CHECK-IN

Prijava na let putem interneta nije moguća za letove kompanije Air Montenegro sa aerodroma Podgorica i Tivat.

Preporuka je da na aerodromu budete barem 2h pre polaska. Na taj način bi se nesmetano obavio prijem prtljaga, kontrola putnih dokumenata i ukrcavanje u avion.

Imajte na umu da se šalter za check-in zatvara 30 minuta pre leta i da nakon toga nema mogućnosti ulaska u avion. To je redovna procedura koja se mora ispoštovati kako bi avion poleteo na vreme.

RED LETENJA

Iz Tivta trenutno možete direktno leteti do Beograda, Ljubljane i Banja Luke. Za sada iz Podgorice postoji samo direktan let do Beograda, a uskoro se planira uvođenje i dvadesetak različitih evropskih destinacija.

Air Montenegro Podgorica

Ukoliko želite da obavite rezervaciju avio karte za određenu destinaciju, to možete učiniti online na našem sajtu.

Ako vam je nakon što ste obezbedili avio karte potreban i smeštaj, najveću ponudu po najpovoljnijim cenama pronađite na ovoj stranici.

U svojoj floti avio kompanija Air Montenegro ima tri aviona Embraer 195. E-195 je putnički avion srednjeg dometa dizajniran od strane brazilske kompanije. To je najveći avion u porodici Embraer E-Jet koji je dobio sertifikat i akreditaciju Evropske agencije za vazduhoplovnu bezbednost (EASA) 2006. godine. E-195 pokreću dva motora General Electric CF34-10 koji su specijalno konstruisani da pruže veću snagu na dužim letovima i kao takvi namijenjeni su za regionalne civilne avione.

Anonimni

Air Montenegro

Neizmerno se radujem da je uvedena ovako brzo nova avio kompanija. Jos je bolje sto su cene avio karata povoljnije od konkurecije. Air Montengro zelim ti puno srece

3 godine ago

Review Air Montenegro. Odustani od odgovora

Share
Published by
Bojan

Recent Posts

Hawaiian Airlines

4 godine ago

South African Airways

4 godine ago

China Eastern Airlines

4 godine ago

Philippine Airlines

4 godine ago

Mandarin Ailrines

4 godine ago

AnadoluJet

4 godine ago