South African Airways

South African Airways je nacionalna avio kompanija Južne Afrike. Centralno čvorište je aerodrom OR Tambo u JohanezburguOsnovana je 1934. godine, potom je kupljena od strane Vlade Južne Afrike.

Prvi letovi su obavljeni u okviru Južne Afrike. Nakon toga uspostvljaju se letovi duž afričkog kontinenta, dok 1945. bio je prvi let do Evrope. Članica je Star Alijanse. Leti na preko 40 domaćih i međunarodnih destinacija.

DESTINACIJE

Poletite iz Johanezburga do netaknutih predela Afrike, posetite Lusaku i Harare. Ukoliko preferirate međunarodne destinacije, pravi izbor su Sao Paulo i Pert.

PRTLJAG

Putnici imaju pravo na besplatan predati prtljag shodno izabranoj putničkoj klasi kao i destinaciji prema kojoj se leti.

ČEKIRANJE

Na let avio kompanije South African Airways možete se prijaviti putem interneta preko lap topa, tableta ili smartphona. Potrebno je uneti prezime tačno kao u pasošu, broj karte ili rezervacije.

Prijava za let dostupna je 24h pre poletanja, zatvara se 2h pre početka poletanja za međunarodne letove, 90min pre početka poletanja za domaće letove. Boarding kartu moguće je ištampati na kioscima za samostalno čekiranje ili preuzeti je na šalteru aerodroma.

KLASE

U ekonomskoj klasi na kratkolinijskim i dugolinijskim letovima, putnici mogu da uživaju u više prostora u okviru sedišta, ekranima za zabavu i širokoj ponudi jela.

Biznis klasa pružaju putnicima maksimalne benefite i komfor na letu. Pored sedišta koji se pretvaraju u ravan krevet, na raspologanju su ukusna jela pripremljena od strane tri najcenjenija južnoafrička kuvara.

U sledećem video klipu pogledajte komfor biznis klase na letu London-Johanezburg.

SPECIJALNI ZAHTEVI

Kućne ljubimce moguće je isključivo prevoziti u transporteru u prtljažnom delu aviona.

Na letu je moguće unapred rezervisati specijalne obroke, kao i obroke za bebe i decu.

Ako vam je potrebna posebna asistencija na letu, možete poslati specijalni zahtev avio kompaniji ili nama na mail info@abago.com.

Sladjana Rašović

Jelena Mirkovic

Letim cesto sa ovom avio kompanijom do Johanezburga, pa zaista su sjajni. Mnogo ukusna hrana, ljubazni stjuardi i stjuardese, sve pohvale.

4 godine ago

Review South African Airways. Odustani od odgovora

Share
Published by
Sladjana Rašović

Recent Posts

Air Montenegro

3 godine ago

Hawaiian Airlines

4 godine ago

China Eastern Airlines

4 godine ago

Philippine Airlines

4 godine ago

Mandarin Ailrines

4 godine ago

AnadoluJet

4 godine ago