Velocity

Velocity je program za lojalne putnike aviokompanije Virgin Australia koji se bazira na sakupljanju poena. Što se više leti – sakuplja se veći broj.

Poeni mogu da se iskoriste za besplatnu avio kartu u okviru partnerskih aviokompanija, upgrade, šoping itd.

pronadji-let-cta-dugme

Aviokompanije članice

Registracija

online-registracija

Registraciju je potrebno izvršiti na web situ aviokompanije Virgin Australia. U navedenim poljima potrebno je uneti e-mail i lozinku. Na taj način se kreira nalog za sakupljanje poena.

Ukoliko ste već član Velocity programa potrebno je uneti registracioni broj i šifru. Putnik pristupa svom nalogu na kome se nalaze evidentirani poeni.

Za slučaj da zaboravite lozinku u svakom trenutku možete da je obnovite i promenite. Takođe, veoma jednostavno možete da menjate svoje podatke i imate uvid u sakupljene milje.

Sakupljanje milja

sakupljanje-milja

Milje mogu se sakupljati na različite načine:

 • na letovima Virgin Australia kao i na letovima partnerskih aviokompanija na 600 destinacija širom sveta. Jedna od njih je i avio kompanija Tigerair Australia.
 • prilikom rezervacije, prijave na letu, ukrcavanja
 • prilikom obavljanja svakodnevne kupovine kreditnom karticom
 • dodatni poeni prilikom rezervacije hotela, rent-a car, odmora u turističkim agencijama, u restoranima.

Trošenje milja

MileagePlus-trosenje-milja

Virgin Australia poene možete potrošiti na različite načine:

 • kupovinom avio karta
 • upgrade – prelazak na veću klasu
 • prilikom kupovine
 • rezervacija hotelskog smeštaja
 • rezervacijom rent-a car usluga

Statusi članstva

Statusi članstva

Prilikom učlanjenja u Velocity program putnik dobija crveni status kao dobrodošlica u članstvu. U okviru crvenog programa lojalnosti moguće iskoristiti poene za rezervaciju ekstra sedišta, upgrade u višu klasu.

Statusi članova

 • U okviru srebrnog statusa putnik ima pogodnost da koristi prioritetno čekiranje i ukrcavanje na međunarodnim letovima, dve ulaznice za pristup domaćim salonima Virgin Australia, 50% bonusa za letove.
 • U okviru zlatnog statusa putnik ima višestruke benefite: korišćenje premium salona u 150 destinacija širom sveta, više predatog prtljaga, prioritetno čekiranje, ukracavanje i korišćenje brze trake.
 • U okviru platinum statusa može da koristi usluge biznis klase na domaćim letovima sa maksimalnim komforom, pristup 150 salona širom sveta kao i mnogobrojne pogodnosti sa prioritetom.

Prijava na newsletter za avionske karte

Obaveštenja, popusti i akcije

Želim prvi da saznam najjeftinije cene avio karata!

Treba vam pomoć?

Pomoć

Kontaktirajte nas ukoliko vam je potrebna pomoć oko rezervisanja avio karte ili neka dodatna informacija. Mi smo tu za vas.

Sladjana Rašović

Simonida

Sve pohvale! Trenutno imam srebrnu karticu, uvek sa suprugom uzivam u uslugama salona na aerodromu Sidnej!

5 godina ago

Olivera Petković

Ja bi iskreno više volela da letim i putujem, pa i da zaradim što više milja. Ali kada bi avio karte bile povoljnije i pristupačnije onda bi se i više milja sakupljalo. Sve u svemu, frequent flyer program je sjajan. Meni treba samo više para 🙂

5 godina ago

Review Velocity.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *