TrueBlue

TrueBlue je program lojalnosti JetBlue avio kompanije, koji nagrađuje svoje najvernije putnike.

pronadji-let-cta-dugme

Aviokompanije članice

Registracija

TrueBlue-registracija

Prijava za ovaj program lojalnosti se može izvršiti na stranici JetBlue TrueBlue login. Aplikacija je sastavljena od par jednostavnih pitanja.

Nakon registracije na mail će vam stići potvrda da ste uspešno kreirali svoj nalog i broj benefit kartice. Taj broj je potrebno da se unese prilikom kupovine i izdavanja avio karte kako bi milje bile dodate na nalog.

Ukoliko zaboravite tada da date karticu, možete je dati i šalterskom službeniku na aerodromu prilikom čekiranja i predaje prtljaga.

Sakupljanje milja

Svi poeni koji se skupe prilikom putovanja sa ovom avio kompanijom ne ističu. Zavisno od birane tarife (karte) se dobijaju i bodovi.

Još neki od načina kako putnici mogu sakupiti poene su bukiranje sedišta sa više prostora za noge, putujući sa kućnim ljubimcima, koristeći usluge partnera ove avio kompanije, itd.

Uvid u stanje sakupljenih poena i sva putovanja imate na svom nalogu.

Trošenje milja

TrueBlue-trosenje-milja

Putnici svoje sakupljene milje mogu koristiti za besplatne letove. Milje ne mogu isteći, što je slučaj kod većine avio kompanija.

Druge opcije za trošenje milja:

  • bukiranje JetBlue paketa za odmor
  • bukiranje letova koje saobraća Hawaiian Airlines avio kompanija
  • pretplata na omiljene magazine

Statusi članstva

Ovaj program lojalnosti se sastoji od osnovnog nivoa i naprednog.

Nivoi članstva

Osnovno članstvo – osnovno članstvo u ovom programu lojalnosti započinje od same registracije. Benefiti članstva su da putnici imaju pravo na besplatne predate prljage, prioritet pri ukrcavanju, prolasku siguronosne kontrole, itd.

TrueBlue Mosaic – da bi se postao član ovog nivoa, potrebno je leteti 30 puta na nekom od letova ove aviokompanije. Čim putnik postane član ovog Mosaic nivoa on dobija nagradu od 15.000 poena. Na letu putnici koji su članovi ovog nivoa imaju pristup svim pićima tokom leta, prioritet pri ukrcavanju i iskrcavanju, dva besplatna predata prtljaga, itd.

Prijava na newsletter za avionske karte

Obaveštenja, popusti i akcije

Želim prvi da saznam najjeftinije cene avio karata!

Treba vam pomoć?

Pomoć

Kontaktirajte nas ukoliko vam je potrebna pomoć oko rezervisanja avio karte ili neka dodatna informacija. Mi smo tu za vas.

Jelena Seratlic

Ivan

napokon sam postao sam TrueBlue Mosaic nivoa!

5 godina ago

Oliver

Ja bi voleo da oni poklanjaju avio karte za svoje verne putnike.

5 godina ago

Review TrueBlue.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *