Qantas Frequent Flyer

Qantas Frequent Flyer omogućava svojim članovima sakupljanje Qantas poena na više načina.

Kada letite  avio kompanijom Qantas Airways i njenim partnerskim avio kompanijama i članicama oneworld alijanse, iznajmljivanje automobila, smeštaja u hotelima, trgovinom u određenim radnjama itd.

pronadji-let-cta-dugme

Aviokompanije članice

Registracija

Qantas-Frequent-Flyer-registracija

Registracija se vrši na web stranici Qantas Frequent Flyer Login avio kompanije. Nakon registracije se dobija broj računa na koji se dodaju sakupljeni poeni.

Stanovnici Australije i Novog Zelanda plaćaju učlanjenje po određenoj sumi.

Sakupljanje milja

Qantas Airways letovi i članica oneworld alijanse, online kupovina, večera, rezervacija hotela ili turističkih aranžmana, korišćenje kreditne kartice i bankovnog računa, zdravstveno osiguranje, iznajmljivanje automobila i sl. omogućavaju sakupljanje Qantas poena.

Trošenje milja

Postoje hiljade nagrada koje se mogu izabrati u zamenu za Qantas poene, a neke od njih su:

  • nagradni let
  • prelazak na višu klasu putovanja
  • izbajmljivanje automobila
  • odsedanje u hotelima
  • trgovima u online prodavnicama
  • rezervacija turističkih aranžmana

Postoji mogućnost kupovine avio karte ili neke usluge u kombinaciji sa poenima i novcem. Takođe, poeni se mogu prebaciti na nekog člana porodice.

Statusi članstva

Qantas-Frequent-Flyer-statusi
Qantas Airways statusi članstva

Na kvalifikovanim letovima Qantas Airways, Emirates i članica alijanse oneworld se sakupljaju statusni poeni koji omogućavaju napredovanje u nivoima članstva i samim tim i više pogodnosti:

Bronze: pošetni status svakog novog člana.

Silver: 50% Qantas poena. Izbor sedišta, prijava na let sa prioritetom, pristup određenim salonima, dodatni komad prtljaga, besplatan Q bag tag.

Gold: 75% Qantas poena. Ukrcavanje sa prioritetom, pristup određenim salonima širom sveta, izbor sedišta u željenoj zoni i sa više prostora za noge, dodatni komad prtljaga, prtljag sa prioritetom, upgrade na biznis klasu na domaćim letovima sa prioriteom …

Platinum: 100% Qantas poena. Ukrcavanje sa prioritetom, pristup salonima prve klase širom sveta, izbor sedišta u željenoj zoni i sa više prostora za noge, dodatni komad prtljaga, prtljag sa prioritetom, upgrade na višu klasu na međunarodnim letovima sa prioritetom …

Platinum one: 100% Qantas poena. Platinum članstvo za partnera, pristup posebnom Platinum One timu (pruža podršku prilikom rezervacije, leta itd.), ukrcavanje sa prioritetom, pristup salonima prve klase širom sveta, izbor sedišta u željenoj zoni i sa više prostora za noge, dodatni komad prtljaga, prtljag sa prioritetom, upgrade na višu klasu sa najvećim prioritetom …

Postoji mogućnost da se status zamrzne i namjenjeno je roditeljima koji su vlasnici Silver, Gold i Platinum  kartica, a omogućava im da zadrže svoj status do 18 meseci dok se brinu o novom članu svoje porodice.

Prijava na newsletter za avionske karte

Obaveštenja, popusti i akcije

Želim prvi da saznam najjeftinije cene avio karata!

Treba vam pomoć?

Pomoć

Kontaktirajte nas ukoliko vam je potrebna pomoć oko rezervisanja avio karte ili neka dodatna informacija. Mi smo tu za vas.

Sladjana Stanisic

Magdalina

Živim u Australiji i dosta često putujem kako privatno tako i poslovno. Za mene lično odlična prilika za uštedu i masu povoljnosti – redovno imam besplatne letove, i prtljag, pristup nekim salonima… Idealno!!!!

5 godina ago

Review Qantas Frequent Flyer.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *