MileagePlus

Frequent flyer program United Airlines avio kompanije naziva se MileagePlus. Ovaj program nudi sjajne nagrade svojim najvernijim članovima. Milje putnici mogu sakupljati kada lete, a i u svakodnevnom životu. Opcije za sakupljanje milja su brojne zbog velikog broja partnera ove avio kompanije.

pronadji-let-cta-dugme

Aviokompanije članice

Registracija

MileagePlus-registracija

Registracija za MileagePlus program lojalnosti se sastoji od jednostavnog formulara. Potrebno je uneti osnovne informacije kao što su  ime i prezime, datum rođenja i kontakt informacije. Prijavu za ovaj program lojalnosti se može naći na web stranici United Airlines MileagePlus login.

Sakupljanje milja

MileagePlus-sakupljanje-milja

Letenjem avio kompanijom United Airlines je samo jedan od načina kako sakupiti milje. Milje se pored letenja sa ovom avio kompanijom mogu sakupiti i pri letenju sa bilo kojom od članica Star Alijanse ili letenjem bilo kojom od partnerskih avio kompanija.

United Airlines ima 15.000 hotelskih partnera širom sveta, tako da putnici i bukiranjem nekih od ovih hotela mogu sakupiti milje. Milje se takođe mogu sakupiti vozeći se kruzerom, iznamljivanjem automobila, itd.

Trošenje milja

MileagePlus-trosenje-milja

Putnici svoje sakupljene milje mogu trošiti na mnogo načina. Zavisno od želje putnika, milje se mogu trošiti na: nagradne karte, apgrejdovanje na višu klasu, boravljenje u hotelima, šoping, itd. Takođe se mogu potrošiti na kupovinu karata za sportska dešavanja, koncerte i pozorišne predstave.

Statusi članstva

MileagePlus-statusi

MileagePlus Statusi Članstva

Prelazak sa jednog na drugi Premier statusa se zasniva na aktivnostima tokom predhodne godine. Da bi putnik bio kvalifikovan za bilo koji Premier status mora imati makar 4 leta sa United Airlines avio kompanijom ili United Express, tokom jedne godine. Premier status MileagePlus prograa ima 4 nivoa:

  • Premier Silver: da bi se postao Premier Silver član potrebno je 25.000 milja
  • Premier Gold: 50.000 milja omogućava prelazak u Premier Gold nivo
  • Premier Platinum: sa sakupljenih 75.000 milja postaje se član ovog nivoa
  • Premier 1k: 100.000 milja omogućava da se postane Premier 1k član

Prijava na newsletter za avionske karte

Obaveštenja, popusti i akcije

Želim prvi da saznam najjeftinije cene avio karata!

Treba vam pomoć?

Pomoć

Kontaktirajte nas ukoliko vam je potrebna pomoć oko rezervisanja avio karte ili neka dodatna informacija. Mi smo tu za vas.

Sladjana Stanisic

Milisava

Redovno ja i moje prijateljice koristimo milje na šoping, ručkove i večere, razna kulturna dešavanja …

5 godina ago

Review MileagePlus.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *