Mabuhay Miles

Mabuhay Miles je program lojalnosti avio kompanije Philippine Airlines. Zasniva se na principu sakupljanja milja. Iste se mogu sakupiti na letovima kompanije ANA, usluga rent-a car agencija, odsedanjem u hotelima, trgovini i sl. Milje se mogu trošiti na neke od mogućnosti u ponudi. Izbor je zaista odličan.

Aviokompanije članice

Registracija

online-registracija

Registracija je dostupna svima. Moguće je obaviti na web stranici avio kompanije, besplatno. Potrebno je uneti tražene podatke nakon čega se dobija referentni broj računa na koji se sakupljaju milje.

Sakupljanje milja

let

Milje se mogu sakupljati na više načina. Prvenstveno se sakupljaju pri svakom letu avio kompanije Philippines Airlines i njenepartnerske avio kompanije ANA. Takođe, korišćenje usluga hotela, restorana, rent-a car agencija i sl. omogućavaju sakupljanje istih.

Trošenje milja

Sakupljene milje se mogu potrošiti na nakoliko opcija u ponudi:

  • nagradni let avio kompanije Philippine Airlines i ANA
  • dodatna količina dozvoljenog prtljaga
  • popust na trgovinu u online radnjama
  • odsedanje u partnerskim hotelima
  • korišćenje usluga restorana
  • turistički aranžmani

Statusi članstva

status

Pored nagradnih milja koje se koriste za nagrade u ponudi, mogu se sakupljati i statusne koje omogućavaju napredovanje u statusima članstva. U zavisnosti od statusa članstva putnik ima manje ili više pogodnosti kako pre, tako tokom i nakon leta.

Classic

Početni status svakog novog člana programa lojalnosti.

Elite

Potrebno je 25000 statusnih milja ili 30 kvalifikovanih letova, odnosno 15 u biznis klasi Neki od benefita su: dodatna količina prtljaga, prijava na let, ukrcavanje i prtlkag sa prioritetom. Takođe, omogućen je pristup salonima.

Premier Elite

45000 statusnim milja, odnosno 50 kvalifikovanih letova. Privilegije: dodatna količina oredatog prtljaga, pristup salonima, prijava na let na posebnim šalterima, ukrcavanje i prtljag sa prioritetom itd.

Million Miler

Potrebno je 1 000 000 statusnih milja. Benefiti: upgrade na višu klasu putovanja, dodatna količina predatog prtljaga, prijava na let na posebnim šalterima, ukrcavanje, iskrcavanje i prtljag sa prioritetom, pristup salonima širom sveta itd.

 

Prijava na newsletter za avionske karte

Obaveštenja, popusti i akcije

Želim prvi da saznam najjeftinije cene avio karata!

Treba vam pomoć?

Pomoć

Kontaktirajte nas ukoliko vam je potrebna pomoć oko rezervisanja avio karte ili neka dodatna informacija. Mi smo tu za vas.

Anonimni

Dzoni

Korektan program

4 godine ago

Review Mabuhay Miles.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.